Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Göd

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Göd. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Göd. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Göd:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Göd-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Göd településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Göd

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Göd
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Göd:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Göd:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Göd) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Göd és környéke a Budapesttől 25 km-re fekvő kis települést a Dunakanyar kapujának is szokták nevezni. Mivel közel van a fővároshoz, valamint meseszép a táj is, ezért közkedvelt nyaralóhely is. Az itt lakók nagy része a turizmusból él. A magánházak, a panziók és más szálláshelyek is küszködnek időnként dugulásokkal.

Bármennyire is tisztán tartják a fürdőszobákat, előfordul, hogy hajszálak kerülnek a lefolyóba, ami idővel a szappanlerakódásoknak, samponmaradványoknak tulajdoníthatóan akár duguláshoz is vezethet. Amennyiben Ön is hasonló problémával küzd, fordulhat szakemberhez, de házi praktikákkal is megoldhatja a problémát. A legtöbb házi praktikához nem kell sok pénz, és az alapanyagok is kikerülnek minden konyhából. A kisebb dugulásokat fél óra alatt megszüntetheti szinte filléres megoldásokkal.

A legtöbb konyhában található szódabikarbóna a legjobb fegyver, amit bevethet a dugulások ellen. Nem kell mást tennie, mint egyszerűen beleszórnia a lefolyóba, hagyni harminc percet hagyni, majd meleg vizet engednie rá. A legtöbb dugulás esetében ez szokott hatni. Amennyiben nem elegendő ez, akkor érdemes a szódabikarbónát egy kis ecettel elkevernie, akkor igazán hatásos szert kap. Az ecettel elkevert szódabikarbóna nem csak a dugulásokat szünteti meg, hanem a makacs szennyeződéseket is feloldja a lefolyóban. Az ecetről köztudott, hogy nagyon jó vízkőoldó is, épp ezért az ecetes szódabikarbóna nem csak megszünteti a dugulásokat, de a csövek falát is tisztítja. Minél tisztább a cső fala, annál nehezebben tapad meg rajta a piszok.