Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Fót

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Fót. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Fót. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Fót:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Fót-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Fót településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Fót

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Fót
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Fót:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Fót:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Fót) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Fót nagyközség mindössze 2004-ben szerzett városi rangot. Népessége egyre növekszik, mára már az 18.000 főt is meghaladja, így Budapest agglomerációs övezetének évről-évre egyre jelentősebb városává kezd formálódni. Legjelentősebb részei Fótújfalú, Régifót és Kisalag. Ezek régen különálló falvak voltak, de a népesedésnek köszönhetően összenőttek, és most a város legfontosabb részeit alkotják.

Ahogy évről évre nő a város lakossága, úgy érkezik egyre több panasz az emberektől az elhasználódott, régivé vált, esetleg elrepedt vagy nem megfelelően felszerelt csatornahálózatok, csővezetékek és lefolyók miatt. Cégünk azért alakul meg évekkel ezelőtt, mert felismerte ezt az egyre súlyosabbá váló problémát, és filozófiájának tűzte ki, hogy segíteni fog a város lakosaink. A dugulások első hallásra nem hangzanak olyan súlyos dolgoknak, amikkel ne tudnánk magunk megbirkózni, viszont nagyon sokszor bizony szakértelmet igényelnek.

Tapasztalatunkkal és kiváló munkánkkal méltán kiérdemeltük az eddigi klienseink bizalmát. Szolgáltatásunkkal mindenki elégedett, és biztos lehet benne, ha minket hív, nem lesz egy jó darabig dolga hasonló bajokkal.

Vannak makacsabb és kevésbé rosszindulatú dugulások. A lakások többségének általában enyhébb fokozatú dugulásokkal kell szembe néznie, melyekkel házilag is könnyedén meg tud birkózni. Vannak olyan egyedülálló házi praktikák, melyekkel nagyon könnyen megszüntetheti a dugulásokat, sőt még a lefolyókból feláramló kellemetlen szagokat is.

A legmakacsabb dugulások egyik leghatásosabb módszere a trisó. Öntsön ebből körülbelül fél bögrével az eldugult lefolyókba, majd hagyja így éjszakára, reggel öntse le forró vízzel, és a probléma máris megoldódott. Kevésbé makacs dugulások esetén próbálkozhat ecettel és szódabikarbónával is, ezek a szerek egymással kémiai reakcióba lépve nemcsak a dugulást fogják megoldani, hanem a kellemetlen szagok elhárításában is segítségére sietnek. Ezt alkalmazhatja úgy, hogy előbb szódabikarbonát önt a lefolyóba, majd erre ecetet tölt, vagy úgy is, hogy a szódabikarbonát elkeveri forró ecetben, majd ezt a keveréket önti a lefolyóba.

Pár perc hatóidő után öntse le a már kevésbé habzó anyagot előbb forró, majd hideg vízzel. Ha a WC-csészét érintik hasonló bajok, sajnos ezt már nem olyan egyszerű házi módszerekkel kiküszöbölni. A WC eldugulását ugyanis az esetek többségében valamilyen véletlenül beleesett idegen tárgy okozza, mint WC-papír henger, illatosító, kozmetikumok stb. Itt is próbálkozhat szódabikarbónával, majd bő forró vizes leöntéssel, esetleg pumpával, de ha nem oldódik meg ezekkel a probléma, mindenképpen hívjon segítséget.

Van, hogy még a legbejáratottabb házi praktikák is csődöt mondanak, ilyenkor bizony már semmi sem segíthet csak egy szakavatott kéz. Szolgáltatásainkkal mi messzemenően teljesítjük ezt a feladatot, bármilyen dugulásos ügye is legyen, abban biztos lehet, hogy segítségünkkel a lehető legrövidebb időn belül elhárul még a legmakacsabb dugulás is. Hívhat bátran a hét bármely munkanapján, munkatársaink feltesznek néhány kérdést Önnek, és ezek megválaszolása után rögtön lakásához is sietnek.

Számos duguláselhárítással foglalkozó cég sajnos nem tud fix árakat mondani, mivel a duguláselhárítás egy olyan komplex szolgáltatássor, ahol nagyon nehéz pontos árakkal dolgozni. Ebből kifolyóan a legtöbb esetben a terepen derül csak ki, a munka elvégzése után, hogy mennyit kell fizetni.

Ez azért rossz, mert a szolgáltató és szolgáltatást igénylő fél sem tudja, hogy pontosan mihez tartsa magát. A szolgáltató nem ismeri a pontos helyzetet, ezért nem tud árajánlatot mondani, a kliens pedig egész idő alatt azért izgul, hogy legyen annyi pénze, hogy tudja kifizetni a szolgáltatás árát.

Ezt a problémát cégünk úgy oldotta meg, hogy előbb alaposan megismeri a helyzetét és ez által már a helyszínre érés előtt fix árat tud mondani Önnek. Ezért is nagyon fontos, hogy a már fent leírt kérdésekre részletesen tudja a választ, mert ezek ismeretében már pontosan tudni fogjuk, hogy milyen jellegű problémával állunk szemben, milyen eszközöket vigyünk magunkkal, és körülbelül milyen munkamódszerrel dolgozzunk majd.

Ez így Önnek és nekünk is sokkal könnyebb, és megkímélhetjük egymást az esetleges pluszköltségektől. Például nem viszünk magunkkal olyan szerszámokat, vagy nem szerzünk be olyan eszközöket, amikre amúgy nem is lenne szükség a baj elhárításához.

Hívjon nyugodtan, bármilyen lefolyóproblémája van, mi bármikor szívesen rendelkezésére állunk, és minden problémáját nagyon hamar megoldjuk.