Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Érd

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Érd. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Érd. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Érd:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Érd-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Érd településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Érd

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Érd
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Érd:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Érd:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Érd) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Duna-parti helység jelenleg a Budapest vonzáskörébe tartozó legnagyobb város. A főváros közelsége valamint a munkalehetőségek mind hozzájárultak ahhoz, hogy az egykori üdülőtelepből mára egy több mint 65.000 lakosú nagyváros alakuljon ki. Mivel elnyerte a megyei jogú város rangot, így egyre inkább népszerű a Budapestről menekülni akarók körében.

A dinamikusan fejlődő helység nem csak a fővárosban dolgozóknak ad otthont, hanem a pihenni vágyóknak is rengeteg lehetőséget kínál. Nem csak családi házak, hanem panelek is találhatóak szép számmal, így szinte természetes az állandó dugulás, mivel sokan a lefolyóba öntenek, dobnak mindent, még ami nem oda való, azt is. Nem csak a panelek jellemzője a dugulás, hisz a magánházak esetében is előfordulhat, még abban az esetben is, ha a háziasszony teljes mértékben odafigyel arra, hogy mindig tisztán tartsa a lefolyókat.

Míg a panelekben inkább a nem a lefolyóba való dolgok okozzák a dugulást, addig a magánházak esetében akár a kertben található csövek esetében gyökér is okozhat komoly problémákat. Fontos, hogy állandóan odafigyeljünk a lefolyókra, és időközönként házi megoldásokkal is kitakarítsuk például a csövekre rárakódott zsírt. Ezáltal megelőzhetjük a komolyabb problémákat is.

A boltokban kapható vegyi anyagok sokszor szinte csodákat ígérnek azzal, hogy egy alkalom alatt átjárhatóvá teszik a lefolyókat. Lássuk be, hogy ez sok esetben csak reklám. Az agresszív vegyi anyagok tényleg hatásosak, de nem mindenki szereti az ilyen kémiai anyagokat a lakásban. Sok olyan házi praktika van, amit ha alkalmaz, akkor sokszor már az is elegendő, hogy a dugulás megszűnjön. A legjobb ilyen szer a szódabikarbóna. Nem csak a dugulás megszüntetésére kiváló, hanem a szagok eltávolításában is a segítségére lehet.

Az eldugult lefolyóba szórjon szódabikarbónát, majd öntsön rá ecetet. E két szer összekeveréséből kiváló duguláselhárító keveréket kaphatunk. De nem csak a szódabikarbóna lehet a segítségére, hanem akár a só is. Fél pohár só valamint két pohár meleg ecet segíthet megszüntetni a kellemetlen dugulást. A gyerekek nagy kedvence, a kóla is segíthet ilyenkor. Fél liter kólát a lefolyóba öntve akár 20 perc alatt megszüntetheti a dugulást. Ha már a lefolyó úgy tűnik, hogy nagyjából átjárható, akkor érdemes speciális pumpával kicsit megpumpálni, hogy a lefolyóba öntött szer még jobban tudjon hatni. Ha ezek a házi praktikák már nem elegendőek, akkor érdemes szakemberekhez fordulni, hisz ha a szennyvíz visszaáramlik a lakásba, akkor az nem csak a szaga miatt lehet kellemetlen, de a fertőzések miatt is.

Tudjuk, hogy dugulás estén a gyors, szakképzett segítség rengeteget jelent. Annak érdekében, hogy biztosan jó felszereléssel érkezzünk a helyszínre, szükségünk van néhány információra, amit telefonon keresztül fogunk majd Öntől megkérdezni. Elsőként tudunk kell a pontos címet, valamint azt, hogy melyik megyében vagy kerületben található a hiba. Számunkra fontos, hogy milyen az épület: társasház, panellakás, magánház vagy épp raktárépület. Ha esetleg tudja, hogy a cső milyen anyagból készült, és esetleg az átmérőjét is, akkor az nagy segítségünkre lenne, hisz ettől is függ, hogy milyen eszközöket kell magunkkal vinnünk.

Számunkra lényeges, hogy milyen lefolyó dugult el: a zuhanytálca, a WC, vagy a konyhai kagyló? Ezek mind olyan információk, amik mind a segítségünkre vannak, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk Önnek segíteni. Ha netán sejti, hogy mitől dugulhatott el a lefolyó, akkor telefonos kollégánkkal tudassa ezt is. A telefonos kollégánkat az is érdekelni fogja, hogy mióta vette észre, hogy probléma van a lefolyóval. Abban az esetben, ha Ön vagy valaki már megpróbálta a dugulást megszüntetni, akkor kérjük, ezt jelezze. Fontos szempont az is, hogy csak házi praktikákkal próbálták, vagy esetleg más megoldást is bevetettek. Ezek az alapinformációk mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Önhöz a lehető legrövidebb idő alatt a legjobban felszerelt csapatunk érkezzen, nem beszélve arról, hogy az anyagiakat is csökkenteni lehet ezzel.

Mivel nincs két egyforma dugulás, ezért nincsenek konkrétan megszabott áraink, inkább csak hozzávetőlegesek. Nagyon sok mindentől függ ugyanis a végösszeg. Vannak dolgok, amik sajnos felfelé viszik az árat, de olyanok is, amik csökkentik.

Nem minden csőtípushoz használhatunk ugyanolyan vegyi szereket, és ezeknek a szereknek nagyon változó az áruk. Az ár nagyban függ attól is, hogy külső vagy belső dugulásról van-e szó. Kollégáink az esetek nagy részében a dugulást el tudják hárítani falbontás nélkül, így az összeg sem gyarapszik. Tudnunk kell azt, hogy abban az esetben, ha falbontásra kerül sor, akkor ez mind növeli a végösszeget, nem beszélve arról a kellemetlenségről, ami ezzel jár. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk.

Bár egy duguláselhárítás nem olcsóbb, mint ha vegyszerekkel próbálkozna, azért ha rendszeresen visszatér ez a probléma, akkor érdemes szakember segítségét kérni, hisz ha utánaszámolunk, akkor még mindig olcsóbban megússza, hogyha egyszer fizet egy teljes takarításért, mintha folyamatosan különböző vegyszerekre költené a nehezen megkeresett pénzét. Hívjon miket bizalommal, hisz szakszerűen és gyorsan tudunk Önnek segíteni, legyen szó bármilyen lefolyó dugulásáról, valamint igyekszünk azt a megoldást megtalálni Önnek, ami nem csak hatásos, de a pénztárcájának is megfelel.