Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Dunakeszi

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Dunakeszi. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Dunakeszi. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Dunakeszi:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Dunakeszi-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Dunakeszi településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Dunakeszi

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Dunakeszi
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Dunakeszi:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Dunakeszi:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Dunakeszi) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Dunakeszi, mint ahogy neve is mutatja, a Duna partján fekszik, Budapest szomszédságában, a pesti síkságon. Lakosainak száma meghaladja a 30 ezer főt. Nagy múltú történelmének köszönhetően számos régi épülettel büszkélkedhet, de ugyanúgy megtalálhatóak itt a modern kor csodái is. A modern épületek általában tartós, megbízható csövekkel és csatornarendszerrel vannak felszerelve.

A múlt évtizedek, évszázadok épületeiről, panellakásairól azonban sajnos nem mondhatjuk el ugyanezeket. Bár a modern épületekben is előfordulhat természetesen csőrepedés és dugulás, azért korszerű csatornarendszereiknek köszönhetően ez kevésbé gyakori, mint a régebbiekben.

Legyen szó új vagy régi, modern vagy hagyományos épületről, cégünk feladata, hogy megoldja és elhárítsa az Önök lefolyóival, csatornaproblémáival kapcsolatos hibákat, kellemetlenségeket. Dunakeszi bármely körzetéről, esetleg vonzáskörzetéről legyen szó, mi a lehető legkisebb időn belül, ingyenesen házhoz megyünk, hogy minél hamarabb megoldjuk problémáját, annak érdekében, hogy ismét gördülékenyen folyhassanak tovább mindennapjai.

Kevesen tudják – és még kevesebben alkalmazzák –, hogy a dugulások nagy része házilag is könnyűszerrel megszüntethető. Olyan anyagok kellenek hozzá, melyek majdnem minden háztartásban megtalálhatóak: só, ecet, szódabikarbóna vagy trisó. A legegyszerűbb módszer, ha szódabikarbonát önt a lefolyóba, majd erre rátölt még egy fél pohár ecetet. A két anyag kémiai reakcióba lép egymással, és habzani kezd. Meg kell várni, míg eláll a habzás, és amikor ez megtörtént, le kell önteni az egészet bő, forró vízzel. Ha nem olyan nagymértékű a dugulás, az is elegendő, ha csak szódabikarbónát használ. Néhány kanállal keverjen bele forró, lobogó vízbe, majd öntse le vele a problémás területet.

Sóval is próbálkozhat. Miután beleszórta a lefolyóba, öntsön rá forró ecetet, majd forró és hideg vízzel öblítse le. Ezek az egyszerű házi módszerek a legtöbb esetben beválnak, és úgy küszöbölheti ki általuk a dugulásokat, hogy a környezetet sem szennyezi a különböző duguláselhárító vegyszerekkel. Természetesen kapható manapság számos olyan duguláselhárító szer is, ami nem szennyezi annyira a környezetet, viszont tudni kell azt, hogy ezek semmivel sem hatásosabbak, mint a fent felsorolt házi praktikák.

A keményebb vegyszerekkel pedig inkább ne próbálkozzon, mivel ezek nemcsak környezetünkre, hanem ránk sincsenek kedvező hatással, és legtöbbjük annyira erős, hogy nemcsak az eldugult gócpontot marja fel, hanem a csövet is, ahol a dugulás bekövetkezett.

Bár a legtöbb házi módszer igen hasznos, és az esetek többségében beválik, vannak olyan makacs dugulások, amikkel sajnos nem vagyunk képesek házilag megbirkózni. Ilyenkor cégünk szakemberei a lehető legkisebb időn belül rendelkezésére állnak, hogy megoldják problémáját. +

Ez azt jelenti, hogy ha ezekre a kérdésekre megkaptuk a válaszokat, mi egyből fogunk tudni mondani Önnek egy árajánlatot, és ez nem fog változni a munka elvégzése után sem. A legtöbb ember azért nem mer szakszerű segítségért fordulni ilyen esetben, mert bizonytalan, nincs tisztában az efféle szolgáltatások pontos árával, s ezért általában addig napolja, húzza-halasztja, míg a baj egyre csak fokozódik, és a végén mégiscsak szakember segítségére lesz szükség. A legtöbb duguláselhárító cég nem dolgozik fix árakkal, mivel ahány dugulás, annyiféle, így lehetetlen lenne fix árakat mondani minden egyes dugulástípusra.

Ön válaszokat adjon nekünk a fenti kérdésekre, mert ezek alapos ismeretében olyan árat tudunk mondani Önnek, ami fix, és így eloszlathatunk minden bizonytalanságot.

Ez azt jelenti, ha Önnek például hétvégeken vagy esetleg ünnepnapokon akad problémája lefolyóival, mi nem fogunk ezért pluszköltségeket felszámolni, illetve mindig nagyon szigorúan tartjuk magunkat a megbeszélt fix árösszeghez. A problémája pontos megismerése után olyan árajánlatot tudunk adni Önnek, ami biztosan nem fog megváltozni, így mi is és Ön is tudjuk majd, hogy mihez tartsuk magunkat a munka folyamán.