Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Dunaharaszti

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Dunaharaszti. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Dunaharaszti. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Dunaharaszti:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Dunaharaszti-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Dunaharaszti településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Dunaharaszti

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Dunaharaszti
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Dunaharaszti:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Dunaharaszti:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Dunaharaszti) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Dunaharaszti Pest megye egyik városa. Ősidők óta lakott településként tartják számon, már a római korban is zajlott itt a kereskedelem előnyös elhelyezkedéséből adódóan. Budapesttől néhány kilométerre található. Számos híres szülöttel büszkélkedhet, továbbá több nevezetes intézmény, régi műemlék, és kulturális örökség kapcsolódik nevéhez. Festői szépségű tája és üdülőhelyei sokak kedvenc helyévé tették, illetve turisták is előszeretettel látogatják.

Sajnos időről időre, mint minden városban itt is sok lakásban felütik fejüket kisebb nagyobb problémák. Ez főként olyan lakásokra, panel- és társasházakra érvényes, melyeket évtizedekkel ezelőtt építettek, ezért nem rendelkeznek korszerű szennyvíz és csatornahálózattal.

Szolgáltatásaink az ilyen jellegű panaszok, problémák teljes körét felölelik. Cégünk azért jött létre, hogy segítséget nyújtson Önöknek bármilyen dugulásról, csőrepedésről, feláramló, kellemetlen, dohos szagokról legyen is szó. Sok éves tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy ezen a területen bármit megoldjunk. Gyorsaság, hatékonyság, precizitás, tartós és minőségi munkavégzés jellemez bennünket. Bármi ilyen jellegű gondja van, nyugodtan hívhat a hét minden munkanapján vagy akár hétvégeken is.

Nagyon hatásos módszernek bizonyulhat például dugulás esetében, ha mosószódát önt a lefolyóba majd ecetet tölt rá. Hagyja körülbelül 10 percet habzani a két anyagot utána pedig forró vízzel öntse le a lefolyót. Igen hatásos módszer és legtöbb esetben beválik. Enyhébb dugulások esetében általában a pumpa önmagában is megoldja a bajt, de az a legjobb, ha megelőzi ezeket a problémákat. Ne spóroljon például a meleg vízzel mosogatáskor, mert ha hideg vízzel mosogat a sok zsíros anyag és ételmaradék sokkal nagyobb eséllyel megakad majd lefolyóinkban, mintha meleg vízzel tennénk ugyanezt.

Ezen kívül jó, ha két-háromhavonta szódabikarbonát önt a lefolyóba, majd pár perc hatóidő után leöblíti forró vízzel, ezzel a módszerrel biztos, hogy az esetek 99%-ban meg tudja előzni a bajt. Ugyanezt a módszert a WC-csésze esetében is alkalmazhatja. A kellemetlen szagok elhárítására is léteznek különféle házi módszerek. Például ha darabos konyhasót összekever frissen facsart citromlével és az így kapott masszát beleönti a lefolyóba, tartósan távol fogja tartani a kellemetlen kanálisszagokat. Hagyja ezt a masszát legalább fél órát, hogy hasson, majd bő forró vízzel öblítse le.

Ha többször felütik fejüket a kellemetlen szagok, akkor valószínűleg már súlyosabb problémával áll szemben. Ilyenkor vagy a szellőző berendezéssel vagy a csővezetékekkel van a probléma. Ezeket már csak szakemberek tudják megoldani.

Néhány esetben sajnos előfordulhat, hogy a házi praktikák kevésnek bizonyulnak egy-egy súlyosabb dugulás elhárításakor. Ilyenkor jobb, ha szakszerű segítségért fordul, mivel ha már minden házi módszert bevetett és mégsem tudta megoldani a bajt, a probléma ez után már csak súlyosbodhat, de semmiképp sem fog magától megoldódni. Ha ilyen jellegű gondjai adódnak, nyugodtan hívjon minket, munkatársaink a hét minden munkanapján reggeltől estig az Ön rendelkezésére állnak. Ahhoz, hogy hatékonyan meg tudjuk oldani felmerülő gondjait, tudnunk kell a baj kiváltó okát, illetve bizonyos körülményeket ezzel kapcsolatban. Vagyis, ha felhívja cégünket, felteszünk néhány kérdést Önnek, aminek ismeretében már pontos képet tudunk alkotni dugulásáról.

Munkánk pontos és precíz, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, hatékonyságra és tartósságra. Ünnepnapokon és hétvégeken is nyugodtan hívhat minket, mi nem számolunk fel ezért plusz költségeket. Szakembereink nagy tudással, szakképesítéssel és hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek.

Nem lehet olyan dugulással kapcsolatos panasza, amit mi nem tudnánk hatékonyan és a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek. Bátran forduljon hozzánk, bármilyen kérdése vagy problémája van!