Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Dabas

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Dabas. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Dabas. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Dabas:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Dabas-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Dabas településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Dabas

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Dabas
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Dabas:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Dabas:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Dabas) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Pest megyében található Dabas hangulatos kisváros, hisz alig több mint 16.000-en lakják. A város érdekessége, hogy 15 km hosszú, ahol elsősorban magánházak találhatóak. Takaros kis porták sorakoznak egymás után, látni lehet rajtuk a szorgos kezek munkájának eredményét.

Az itt lakók többsége Budapestre jár dolgozni, hisz a főváros olyan vonzerőt rejt magában, amivel a környék nem tudja felvenni a versenyt. Bár a takaros porták mögött szorgos asszonyok laknak, mégis előfordul időnként, hogy dugulással kell szembenézniük. Ez nem azt jelenti, hogy a háziasszony nem csinált valamit jól, hisz a legtöbb dugulás nem abból keletkezik, hogy belekerül valami idegen anyag a lefolyóba, hanem a vízben található szennyeződésektől.

Ilyenek lehetnek a fürdőszobában a szappan- és samponmaradványok, de akár a hajszál is. Bár használhatunk a lefolyók esetében szűrőt, a samponmaradványokat mégsem tudjuk kiszűrni. Ezek idővel a csövek falára ragadnak, és alattomosan eldugaszolják a csöveket. Az ilyen kisebb dugulásokat a boltban kapható szerekkel is meg lehet oldani, de van néhány olyan házi praktika, melyek alkalmazásával sokkal inkább pénztárcakímélően szabadulhatunk meg a dugulástól. Sokan nem is tudják, hogy a boltban kapható szerek rendszeres használata idővel károsíthatja a csöveket, ezáltal majd nem csak dugulással, de csőtöréssel is meg kell küzdeniük.

A gyerekek egyik nagy kedvence, a kóla nem csak kitűnő frissítő, de a dugulások ellen is kiválóan bevethető szer. Ha úgy látja, hogy még nem teljes a dugulás, csak nehezebben folyik le a víz, akkor a kólát öntse bele a lefolyóba. Hagyja 20 percig hatni, majd próbálja meg, hogy lefolyik-e a víz. Amennyiben nem járható még át a lefolyó, abban az esetben nem elegendő, ha csak kólát tölt bele. Ilyenkor a kólába keverjen boraxot is.

Ebből a keverékből szinte csodaszer lesz, hisz a legtöbb házi dugulást meg tudja ezzel szüntetni. Kb. 20-30 percet hagyja hatni e szert, majd a lefolyóba öntsön meleg vizet, ezzel segítvén elő, hogy a dugulás minél rövidebb idő alatt megszűnjön.

Ha úgy érzi, hogy a boltban kapható szerek túlságosan is veszélyesek és drágák, akkor a házi praktikák mind a segítségére vannak, hisz legtöbbjük nem tartalmaz erős vegyi anyagokat. Ezáltal nem csak a természetet óvja meg, de a családtagoknak sem kell belélegezniük a sokszor kellemetlen szagú anyagokat. Amennyiben a dugulás visszatérővé válik, vagy a házi praktikák már nem elég hatékonyak, akkor mindenképp érdemes szakemberhez fordulni, hisz néhány esetben csak ő tud segíteni Önnek szakmai tudásával és tapasztalatával.

Csapatunk számára fontos a jó hírnév, épp ezért mindig minőségi munkát végzünk. Amennyiben dugulással küszködik, hívjon minket bátran, hisz azért vagyunk, hogy Önnek segíteni tudjunk. A telefonos bejelentés során felteszünk majd néhány kérdést, amire minél pontosabb választ tud adni, annál inkább segíti a munkánkat. Amit legelőször kérdezni fogunk, az a pontos cím, hisz tudnunk kell, hogy hova menjünk. Ugyanilyen fontos számunkra, hogy milyen épületről van szó.

Számunkra nem mindegy, hogy magánház, panellakás vagy épp raktárhelyiségben keletkezett a dugulás. Telefonos kollégánk, aki a hívást fogadja, rá fog kérdezni, hogy külső vagy belső dugulásról van szó, mert a különböző tér más megoldásokat igényel. Azonkívül nagy segítség lenne, ha meg tudná mondani, milyen anyagból készült a cső, és azt is, hogy mekkora az átmérője. Ez azért lényeges, mert az általunk használt tisztítószerek külön használhatóak fémre és műanyagra.

Fontos lenne, hogy kollégánkkal azt is tudassa, hogy milyen típusú vezeték dugult el: fővezeték vagy strang vezeték. Nem mellékes az sem, hogy mi dugult el: a fürdőkád, a kagyló, a zuhanytálca vagy épp a WC. Ezek kitisztításához más és másféle eszközökre van szüksége kollégáinknak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a pénz mindenkinek számít. A honlapunkon feltüntetett árak inkább csak tájékoztató jellegűek, hisz mivel minden dugulás más, így nem tudunk előre fix árat mondani. Az árak függnek a dugulás milyenségétől, a felhasznált anyagoktól, de az esetleges cserealkatrészek árától is. Cégünk fontosnak tartja, hogy mindig a legjobb árat biztosítsa megrendelőinek. Minőségi szerszámokkal dolgozunk, és kiváló minőségű anyagokat használunk munkánk során. Éppen ezért hatékonyan dolgozunk, rövid idő alatt elhárítjuk a dugulást. Ok nélkül nem végzünk falbontást, műszereink segítségével lokalizáljuk a dugulás helyét. Tudni kell, hogy minden dugulás megszüntetése jár némi kellemetlenséggel, piszokkal és szaggal.

Csapatunk maga után mindig eltakarít, sőt fertőtlenít is, így segítve, hogy minél hamarabb elfelejthesse a bosszúságokat. A végösszeg módosulhat akkor is, ha esetleg bontani kell, de kollégáink mindig megpróbálják úgy megszüntetni a dugulást, hogy ezt a műveletet – hacsak nem muszáj – ne kelljen végrehajtani.

A gépi erő is módosíthat a végösszegen, ugyanis ha mélyebben, nehezen megközelíthető helyen van a dugulás, akkor annak megszüntetésére különböző berendezések bevetésére is szükség lehet. Hívjon minket bátran, bármilyen dugulással küszködik, hisz mi azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen ilyen kellemetlenséggel töltenie az idejét.