Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Cegléd

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Cegléd. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Cegléd. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Cegléd:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Cegléd-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Cegléd településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Cegléd

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Cegléd
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Cegléd:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Cegléd:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Cegléd) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Cegléd előnyös földrajzi helyzetének köszönhetően az egyik legrégebbi lakott település Magyarország központi részén, Pest megyében. Gazdag kulturális öröksége, műemlékei, látványosságai miatt Magyarország egyik legszebb városaként tartják számon. Lakosainak száma meghaladja a 38 ezer főt. Számos híres szülöttel büszkélkedhet, illetve rangos fesztiválok és kiállítások helyszínéül is szolgál egész évben. A város urbanizációja 1844-ben kezdődött el, és ezzel kezdetét vette a tudatos városias építkezés is.

Úthálózatokat építettek, tudatosan jelölték ki azokat a területeket, amelyek házépítésre alkalmasak, nekiláttak a városháza építésének, parkokat, köztereket hoztak létre. Mint minden nagyvárosban, itt is igen gyakoriak a szennyvízlefolyóval, csővezetékekkel, eldugulásokkal kapcsolatos problémák. Épületeinek nagy része még a rendszerváltás előtt épült, ezért sok lakás nincs felszerelve korszerű szennyvízhálózattal és csővezetékekkel.

Ennek eredményeképpen sok panasz érkezik évről-évre eldugult lefolyók, WC-vezetékek, feláramló kellemetlen szagok, csőrepedések miatt az egész város területéről. Cégünk azért jött létre, hogy az ilyen jellegű gondjait megoldja, valamint tartósan és megbízhatóan olyan légkört teremtsen lakásában, ahol nem jönnek közbe folyton ilyen jellegű problémák.

A legtöbb dugulás könnyűszerrel megoldható a még anyáinktól, nagyanyáinktól ismert, jól bevált házi praktikákkal. Nincs szükség másra, mint ecetre, sóra esetleg trisóra vagy szódabikarbónára, és már el is hárította a bajt. A kevésbé makacs dugulásoknál már az is elég lehet, ha egy kis szódabikarbonát önt a lefolyóba, és erre forró vizet tölt.

Súlyosabb dugulások esetében a szódabikarbónát keverje el forró ecetben, majd ezt öntse a lefolyóba, s mikor elállt a habzás, forró, majd hideg vízzel öblítse le. Ha még így se megy le, kezdje el pumpával is óvatosan nyomkodni a lefolyót. A rossz szagok elhárítására is vannak házi megoldások.

Ha például a konyhasót összekeveri ecettel, és az így kapott masszát beleönti a lefolyóba, s néhány percet várva meleg majd hideg vízzel leöblíti, hihetetlen módon elüti a kellemetlen, feláramló, dohos kanálisszagot.

A legtöbb esetben a fent említett házi módszerekkel kiküszöbölhetjük a dugulást és az ezt követő kellemetlenségeket, viszont vannak olyan esetek, hogy annyira eldugul egy-egy lefolyó, hogy mi már kevesek vagyunk ahhoz, hogy házilag helyrehozzuk. A konyhában számos zsíros, olajos anyag, ételmaradék kerül nap mint nap a lefolyókba, amik egy idő után bizony nagyon gyakran fennakadnak a csövekben, áthatolhatatlan gócokat képezve, amelyek teljes mértékben elzárják a lezúduló víz útját.

Súlyosabb probléma, ha a WC-nkkel történik meg ugyanez, ugyanis a WC-lefolyó csöve sokkal szélesebb, mint a kagylóé, kézmosóé. Az ételmaradékok, zsíros anyagok következtében csak nagyon ritkán dugul el. A dugulást itt általában oda nem való idegen anyagok véletlen beleesése okozza, mint a különböző kozmetikumok, WC-papír hengerek, női dolgok, vattacsomók stb. Ha ez eldugul, próbálkozhatunk ugyan bő, forró vizes leöntéssel és pumpával, viszont a legtöbb esetben bizony ez már szakértelmet követel.

Ha bármi gondja van ilyen téren, és úgy látja, hogy egyedül képtelen megoldani, bátran hívjon minket. Cégünk azért jött létre, hogy megoldja a lefolyói gondjait. Nem kell mást tennie, mint válaszolnia néhány kérdésre, és mi azonnal fogjuk tudni, hogy hogyan és milyen eszközökkel siessünk segítségére.

Munkatársaink a fenti kérdésekre választ kapva tudni fogják, hogy milyen módszerrel orvosolhatják problémáját. A duguláselhárításban csak ritkán dolgoznak a szakemberek fix árakkal, mivel ezekben az esetekben általában olyan árnyalt problémákról van szó, hogy minden egyes bajra fix árat kitalálni szinte lehetetlen. A másik gond, ami miatt nem tudunk fix árakkal dolgozni az az, hogy általában több tényező összhatásából adódóan alakul ki egy-egy probléma, ami még tovább nehezíti a fix árképzést. A fenti kérdések megválaszolása azért nagyon fontos ilyen esetekben, mert egy tapasztalt szakember ezekből a válaszokból már tudni fogja, hogy mivel áll szemben, tehát azt is, hogy mivel, milyen módon szüntetheti meg a bajt.

Egy szó mint száz, ha Ön tudja a válaszokat kérdéseinkre, mi fix árat tudunk mondani, így sem minket, sem Önt nem érhetik váratlan meglepetések. Ha már kimondtuk az árat, ezen csak abban az esetben változtatunk a terepre kiérve, ha valami teljesen váratlan probléma adódik, például súlyosabb a helyzet, mint gondoltuk, vagy csőtörés, esetleg egyéb bajok következnek be munka közben (ezekre természetesen csak nagyon ritkán kerül sor). Munkánkra garanciát vállalunk, és nincsenek rejtett költségeink.

Hívjon bátran a hét minden munkanapján, és mi a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk minden gondját. Szakképzett munkatársainknak köszönhetően és sok éves tapasztalatunkból adódóan tisztán és hatékonyan dolgozunk. Biztos lehet benne, ha a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe, egy jó darabig nem lesz több gondja se konyhai, se fürdőszobai dugulásokkal.