Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Budaörs

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Budaörs. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Budaörs. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Budaörs:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Budaörs-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Budaörs településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Budaörs

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Budaörs
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Budaörs:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Budaörs:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Budaörs) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Pest megyében található várost jogosan nevezhetnénk Budapest nyugati kapujának is, hisz szinte egybenőtt Budapesttel. Az itt lakók nagy része Budapestre jár dolgozni, ami számukra a megélhetést jelenti. Mivel nagyon jó a tömegközlekedés, ezért nem jelent az ingázás problémát.

A több mint 29000 lakosnak nagy része magánházban lakik, de panellakások is szép számban megtalálhatóak. Nem csak a panellakások problémája a dugulás, hisz a magánházakban ugyanúgy előfordul.

Kertes házak esetében nem csak a belső dugulás jelent problémát, de a kinti is. Az apróbb dugulásokat házilag is meg lehet szüntetni otthon is megtalálható szerekkel, de a boltban kapható vegyszerek is sokat segíthetnek.

Ha a zuhanytálca vagy a kagyló dugul el, akkor nagyon jól bevált szer a sütőpor. Ez a kis tasakos por szinte minden konyhában megtalálható. Nem kell mást tennie vele, mint egyszerűen a lefolyóba szórnia. Ha azt szeretné, hogy még hatásosabb legyen, akkor öntsön rá meleg ecetet.

Ebből nem kell sokat használnia, hisz egy pohár ecet elég is. A legjobb, ha hagyja hatni legalább fél óráig. Az idő leteltével engedjen a lefolyóba meleg vizet, hogy kipróbálhassa, mennyire hatott a szer. Amennyiben azt látja, hogy nem volt elég hatásos, ismételje meg. A sütőpor-ecet keverék nem csak a dugulás megszüntetésére kiváló, hanem a kellemetlen szagok eltüntetésére is.

Annak érdekében, hogy minél hamarabb érkezhessünk meg Önhöz, kérjük telefonon igényelje segítségünket, és adja meg a következő adatokat:

Tudjuk, hogy az anyagi keretek sok esetben szűkösek, ezért próbáljuk árainkat mindig versenyképesen tartani. A honlapon feltüntetett árak inkább tájékoztató jellegűek, hisz fix árat addig nem lehet mondani, míg nem látjuk konkrétan, mi a probléma. A duguláselhárítás ára nagyban függ a felhasznált anyagoktól és attól, hogy van-e szükség falbontásra.

Ilyen esetekben emelkedhet a végösszeg. Az általunk használt tisztítószerek ára változik annak függvényében, hogy fémhez vagy műanyaghoz használjuk. Az is változtat az árakon, hogy a problémát meg lehet-e oldani kézi erővel, vagy szükség van gépi erőre is. Számunkra fontos az ügyfelek elégedettsége, ezért megpróbálunk olyan árakkal dolgozni, ami a kliensnek is megfelel. Munkánkra garanciát vállalunk.

Bár minden ilyen munkálat jár némi piszokkal és szaggal, arra törekszünk, hogy amennyire lehet, ezeket minimálisra csökkentsük. Ennek érdekében a legkorszerűbb gépeket használjuk, valamint vigyázunk a helyiség tisztán tartására is.