Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Budakeszi

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Budakeszi. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Budakeszi. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Budakeszi:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Budakeszi-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Budakeszi településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Budakeszi

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Budakeszi
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Budakeszi:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Budakeszi:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Budakeszi) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Nemzetközi Vadvédelmi Tanácsnak is otthont adó kis város egyre népszerűbb a főváros lakói körében. Budakeszi hangulatos utcácskáival, valamint gyönyörű családi házaival egyre több család számára jelent otthont. Mint minden városban, így itt is küszködnek a lakók a dugulással.

Családi ház esetében nem csak belső dugulással, hanem akár külső dugulással is számolni kell. Ilyen esetekben a növényzet gyökérzete is lehet felelős.

A belső dugulások megszüntetésére otthoni praktikákat is bevethetünk, ha nem szeretnénk sok pénzt költeni a boltban kapható szerekre.

A házi praktikák előnye nem csak az olcsóságban rejlik, de a felhasznált szerek szinte minden konyhában megtalálhatóak, így probléma esetén nem kell boltba rohanni.

A legismertebb üdítő, a kóla is segítségére lehet dugulás esetén. A kólával nem kell mást tennie, csak egyszerűen bele kell töltenie a lefolyóba. Általában harminc perc alatt hat is az üdítő, de ha esetleg nem elégedett a végeredménnyel, akkor érdemes még egyszer megismételnie a műveletet.

A lerakódásokat általában pumpa segítségével is el lehet mozdítani. Amennyiben nem elég hatásos a kóla, akkor a bórax is segíthet. A bóraxot szórja a lefolyóba, várjon egy fél órát, majd engedjen rá langyos vizet. A két megoldás közül az egyik biztosan hatásos lesz.

Ha visszatérő dugulással küszködik, akkor tanácsos egy hozzáértő csapatot hívni, hogy minél hamarabb megszabaduljon a dugulástól.

Vállalkozásunk célja, hogy olyan minőségi, mégis olcsó szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, amivel mindenki elégedett. Annak érdekében, hogy mihamarabb segíteni tudjunk, a telefonos bejelentéskor fel kell Önnek tennünk néhány kérdést. A legfontosabb, hogy pontosan adja meg a címet, hisz ha nem jó helyre megyünk, azzal csak fölöslegesen telik az idő.