Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Albertirsa

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Albertirsa. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Albertirsa. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Albertirsa:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Albertirsa-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Albertirsa településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Albertirsa

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Albertirsa
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Albertirsa:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Albertirsa:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Albertirsa) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A közép-magyarországi régióban helyezkedik el Albertirsa városa, mely tipikus példája az alföldi kisvárosoknak. Területén elsősorban családi házak találhatóak, természetesen felváltva régi és új építésűek. A város népessége valamivel több, mint 12 000 fő, akik elsősorban a közeli nagyvárosokban vállalnak munkát.

Bár az újépítésű társasházak esetében kicsi az esély a csőtörésre, de dugulás bármelyik háztartásban előfordulhat. Még a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is lerakódhat a konyhai lefolyóban a zsiradék, vagy megtapadhatnak a fürdőszobai csöveken a hajszálak, sampon-, és szappanmaradványok. Ilyen esetekben nem mindig jelentenek gyógyírt a bajra a szaküzletekben kapható vegyi anyagok. Ha hirtelen jön a baj, és akár visszafolyik a lakásba a szennyvíz, bizony rendkívül fontos, hogy a szakember minél hamarabb a helyszínre érkezzen, és megóvja lakását a további károktól profi munkavégzéssel.

Albertirsa bármely területén. Mivel túlnyomórészt kertes ingatlanok találhatóak meg a városban, így szakembereink arra is fel vannak készülve, hogy esetlegesen a kerti csatornában rejtőzik a probléma forrása. A gyökérbenövés nem egyszer volt már felelőssé tehető a visszafolyó szennyvízért. Kérje profi csapat segítségét Albertirsán, ha nem boldogul egyedül a dugulással!

Forduljon hozzánk bizalommal akár hétvégén is, hiszen jól tudjuk, a dugulás problémája sokszor nem engedi meg, hogy túl sokáig várjon a segítségre!

Minden háziasszony jól ismeri a dugulással járó kellemetlenségeket, és annak költségvonzatát. Elkerülvén, hogy szakembert kelljen hívni, sokan választják az üzletekben kapható vegyi anyagokat, melyek egytől-egyig biztos eredményeket ígérnek. De mi a helyzet akkor, ha természetes, és olcsó megoldás mellett szeretné letenni voksát? Mint sok más esetben, duguláselhárítás kapcsán is lehetőség van arra, hogy a háztartásban egyébként is megtalálható alapanyagokat vesse be a cél érdekében. Szódabikarbóna általában mindig van otthon.

Vegyítsen egy pohár vízhez fél pohárnyit belőle, és öntse a lefolyóba! Ha még hatékonyabb szeretne lenni, a víz helyett válassza az ecetet, mely utóbbi már egyébként is számtalanszor bizonyított a háztartásban takarításkor. Akkor sincs gond, ha nincs otthon szódabikarbóna, ugyanis helyettesíthető akár sütőporral, akár konyhasóval.

Ez utóbbi esetében félpohárnyi a javasolt mennyiség, melyhez két pohár forró ecetet kell önteni. Trisót nem csak mosógépe élettartamának meghosszabbítására tartson otthon, hanem duguláselhárítás céljára is! A foltokat hatékonyan eltávolító bórax szintén hasznos segítőtársnak bizonyulhat akkor, ha a lakás bármely helyiségében dugulás keletkezik.

Arról se feledkezzen meg, hogy érdemes hangsúlyt fektetni a megelőzésre, melyet az említett anyagokkal szintén elvégezhet. A havi egyszeri lefolyótisztítás hozzájárul ahhoz, hogy a csövek fala tiszta, és lerakódásoktól mentes legyen. Abban az esetben, ha többszöri házilagos próbálkozása sem jár eredménnyel, mindenképpen érdemes szakembert felkeresnie, hiszen lehet, a háttérben csőtörés, vagy egyéb komoly probléma áll.

Előfordulhat, hogy minden igyekezete ellenére sem tudja saját maga megoldani a helyzetet. Ilyenkor ne várja meg, míg elönti a szennyvíz, inkább forduljon szakmájukhoz kifogástalanul értő profikhoz!

Az Albertirsa területén felmerült dugulások elhárításának érdekében a telefonos egyeztetés alkalmával kíváncsiak leszünk néhány dologra, hogy biztosan olyan felszereléssel érkezzünk a helyszínre, amellyel a problémát gyorsan és hatékonyan meg tudjuk oldani.

Ha felmerül a lakásban a dugulás, természetes, hogy szeretné minél olcsóbban orvosolni a problémát. Mivel azonban nem minden esetben nyújtanak segítséget a kereskedelmi forgalomban kapható csodaszerek, így ha néhány próbálkozás után is tapasztalja a kellemetlenségeket, nem érdemes további pénzt és energiát ölnie a házilagos duguláselhárításba, ilyenkor célszerű szakembert hívni. Könnyen lehet, hogy profi felszereléssel, és a dugulások terén szerzett tapasztalattal néhány ezer forintból megússza majd a feladatot.

Természetesen több tényező függvénye, hogy mennyit mutat majd a végösszeg. Nem mindegy, hogy melyik helyiségről van szó, és hogy mi okozta a dugulást. Ha van sejtése arról, hogy esetleg mi esett bele a toalettbe, sokat segíthet vele a szakembernek.

Amennyiben hatalmas mennyiségű víz folyik el, vagy a szennyvíz visszaáramlik a toalettben, esetleg a falak nedvesednek, azonnal célszerű szerelőt hívni, hiszen még a csőcsere és a bontási munkálatok mellett is kevesebbe kerül majd az egész procedúra, mintha hónapokig fizetné az elfolyt víz díját. Jó, ha tudja, hogy a duguláselhárítás némi kosszal és kellemetlen szaggal jár, ám ezt a szakember speciális anyagokkal eltünteti, és fertőtleníti a problémás terület környékét.

A felhasznált anyagok ára, valamint az esetlegesen szükségessé váló alkatrészcsere is növelheti a számla végösszegét. Ha nem vezet eredményre a lefolyóba öntözött vegyi anyag mennyiség, és időről-időre visszatér a dugulás, ne várjon tovább, kérje szakember segítségét, aki munkájára garanciát is vállal!

Hosszú távon mindenképpen jobban megéri egyszer hatékonyan áttakaríttatni a rendszert, mintsem folyton a dugulással küzdeni, és súlyos összegeket kifizetni a méregdrága vegyi anyagokra.