Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Abony

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Abony. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Abony. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Abony:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Abony-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Abony településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Abony

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Abony
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Abony:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Abony:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Abony) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A ceglédi térségben megtalálható közép-magyarországi város, Abony, Budapesttől 85 kilométerre helyezkedik el. Története még a 7-8. századra nyúlik vissza, s mára 127,97 négyzetkilométeres nagyságával több, mint 15 000 fő lakóhelyének számít. A Pest megyei város csendes, főként családi házakkal teli térség, ahol a vallási eredetű látnivalók mellett magánállatkert is várja a turistákat. A közintézmények és a társasházak, családi házak között számos újépítésű megtalálható, de természetesen régi kialakítású ingatlanok is sorakoznak Abony utcáin.

Nyilvánvaló, hogy egy elavult vízvezeték rendszer esetében könnyebben előfordulhat csőtörés, de a dugulás a modern társasházaknál sem kizárt. Amennyiben nem folyik le a víz, vagy ami még rosszabb, visszafelé ömlik a lakásba, úgy rendkívül fontos, hogy a segítség gyorsan a helyszínre érkezzen.

Megbízhatóság és szakértelem terén a lefolyo.hu csapata minden igényt kielégít, ugyanis akár munkaidőn túl is a helyszínre sietnek, hogy megoldják a dugulás terén felmerült problémákat Abonyban.

Mivel javarészt kertes ingatlanok találhatóak a városban, az is előfordulhat, hogy a tapasztalt kellemetlenség oka a kertben keresendő. A nem szerencsés helyre ültetett növények gyökerei táptalajra lelve a csatornában akár szét is törhetik azt. Válassza Abonyban a profi segítséget dugulás, vagy csőtörés gyanúja kapcsán! A lefolyo.hu szakemberei akár hétvégén, vagy jóval munkaidőn túl is házhoz mennek, ha igény mutatkozik erre, s úgy végzik el a rájuk bízott munkát, hogy az hosszú távú eredménnyel jár majd.

Minden odafigyelés ellenére is jelentkezhet otthonunkban a dugulás, elegendő hozzá csupán egy vízben nehezebben szétmálló toalett papír, a lefolyóba került zsiradék, a túl sok mosópor használat, vagy az óhatatlanul lehulló hajszálak tusolás közben. A szűrő használata sem mindig javasolt, hiszen jelentősen lassítja a víz áramlási sebességét, ami szintén nem kedvez a csövek falán levő lerakódásoknak. De mi a helyzet akkor, ha nem szeretné rögtön a szerelőt hívni?

Vannak bizonyos minden háztartásban megtalálható alapanyagok, melyek megfelelő adagolásával, keverésével megszüntetheti a problémát. Az egyik ilyen hasznos segítőtárs a szódabikarbóna, melyet akár ecettel is társíthat. Egy pohárnyi ecethez adjon feleannyi szódabikarbónát, s miután hagyta hatni a keveréket a lefolyóban, öblítse át azt alaposan. Nincs otthon szódabikarbóna? Helyettesítheti akár sütőporral, akár sóval.

A makacs dugulások esetében érdemes az említett összetevőket vegyíteni, így nagyobb hatékonyságot érhet el. Ha háztartási boltban jár, szerezzen be trisót! Nem csak mosógépe élettartamát hosszabbíthatja meg segítségével, de a duguláselhárítás kapcsán is remek választásnak bizonyul az anyag.

Folteltávolítás során már bizonyított a bórax, érdemes próbára tenni dugulások esetében is. Forrásban levő vízzel társítva elejét veheti vele a szakértőt igénylő dugulásoknak. A felsorolt alapanyagok arra is kiválóan alkalmasak, hogy időnként átöblítse velük a rendszert, ugyanis a megelőzés legalább akkora jelentőséggel bír duguláselhárítás terén, mint a jelentkező probléma mihamarabbi orvoslása.

Amennyiben minden próbálkozása hiábavalónak bizonyul, javasolt szakemberhez fordulnia. A duguláselhárítás folyamatának meggyorsítása érdekében az előzetes telefonos megbeszélés alkalmával szeretnénk majd néhány kérdést feltenni Önnek, hogy szakemberünk előre lássa, milyen problémával is áll szemben.

Hasznos lenne, ha előre tudnánk, mekkora csőátmérőről van szó, valamint milyen anyagú és típusú az érintett vezeték.

Mint sok más szakember igényelte munka esetében, duguláselhárítás kapcsán is döntő tényező az ár. Bár kétségtelenül segítséget jelenthetnek a szaküzletekben kapható vegyi anyagok, vagy a háztartásban is megtalálható összetevők, de ha komolyabb problémával áll szemben, nélkülözhetetlen, hogy hozzáértő profira bízza a feladatot. Ha csőtörésről van szó, akkor pedig a minél gyorsabb segítség elengedhetetlen, hiszen minden elfolyt köbméter vízzel saját költségeit növeli.

Mielőtt azonban a csőcserével, bontási munkálatokkal, és a helyreállítás valóban nem kevés kiadásával számolna, fontos tudnia, hogy lehet, csupán egy óra alatt megoldható helyzet adódott. Az esetek többségében a szakember a megfelelő szerszámok használatával el tudja hárítani a dugulást. A keletkezett kosz eltakarításához, valamint a fertőtlenítéshez, szagtalanításhoz felhasznált speciális anyagok természetesen az ingatlantulajdonost terhelik, éppen úgy, mint az esetlegesen szükséges alkatrészek, tömítések.

Amennyiben a lakásban terjengő bűzzel van problémája, és szeretné megtudni, mi is tehető felelőssé érte, arra számítania kell, hogy még a tapasztalt szakember sem biztos, hogy elsőre megtalálja a probléma forrását. A munkára szánt idő nyilvánvalóan növeli majd költségeit. Sajnos az is tény, hogy a gyökérbenövések is okolhatóak a visszafolyó szennyvízért, ezért ha kiderül, hogy az udvaron van a dugulás oka, úgy az új cső ára, valamint a tereprendezési munkálatok díja is felszámolásra kerül majd.

Egyszerű dugulások esetében azonban olcsóbban megúszhatja, mintha hónapokig próbálná a méregdrága vegyi anyagokkal házilagosan, időszakos eredményekkel kezelgetni a dugulást. Érdemes átgondolnia, hogy az időben kihívott szerelő valószínűleg olcsóbban oldja meg a feladatot, mintha több ezer forint vegyszerekre költés után tenné ezt meg. Abonyi duguláselhárításhoz válassza a lefolyo.hu csapatát! Gyors, hatékony, profi, teljes körű, s mindenekelőtt korrekt áron történő munkavégzést kap majd pénzéért.