Duguláselhárítás 9. kerület

IX. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

IX. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl Budapest IX. kerületének mintegy 64 ezer főnyi népessége a Belső-, Külső-, és a Középső-Ferencváros területén megtalálható, elsősorban 4-6 emeletes, a századforduló környékén épült bérházakban lakik. Ezek az épületek elsősorban a Kiskörút és a Nagykörút közötti részre jellemzőek, hiszen a Középső-Ferencvárosban napjainkban aktív építkezési tevékenység folyik, és a korábbi, szinte falusias jellegű házak helyett egyre több társasház felhúzására kerül sor. Az újépítésű házak előnyei nem csak a hőszigetelés kapcsán mutatkoznak meg, hanem a vízvezeték rendszer működésének apropóján is. Duguláselhárítás IX. kerületben

A régebbi kivitelezésű ingatlanok esetében nyilvánvalóan többször kerül sor az efféle javításokra, de természetesen a külső-ferencvárosi ipari telepeken tevékenykedők is szép számmal tapasztalhatnak dugulással kapcsolatos problémákat. A József Attila lakótelep korszerűsítése bizonyára nagymértékben hozzájárulna ahhoz, hogy a jelenleg tapasztaltaknál kevesebb legyen a csövek elöregedéséből adódó dugulások száma.

Tény, hogy valóban kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor nem folyik le a víz a mosogatóból, vagy netán zuhanyozás közben kell megküzdeni a visszafolyó, szennyeződésekkel teli vízzel. Sokan tartanak attól, hogy a megoldás csak bontás útján lehetséges, ami rendkívül magas költségekkel jár a helyreállítást is beleszámítva. Természetes, hogy elsőként a pumpához, a szaküzletekben kapható duguláselhárító szerekhez nyúlunk, de mi a teendő akkor, ha mindez sokadik próbálkozásra sem vezet eredményre? Ahelyett, hogy újabb és újabb sikertelen próbálkozásokat tenne a méregdrága vegyi anyagokkal, érdemes inkább szakemberhez fordulnia, aki a megfelelő felszerelés birtokában bontás nélkül képes megoldani a helyzetet, ráadásul gyorsan és hatékonyan.


Hogyan történik a duguláselhárítás falbontás nélküli a IX. kerületben?

Szakembereink speciális eszközzel végzik el a kamerás csatorna-, és csővizsgálatot, mely során feltérképezik a csőrendszert, és pontosan meg tudják határozni, hol is van a dugulás helye, mi okozza azt, vagy éppen arra is fény derül, ha repedésről, törésről van szó. Ez utóbbiak esetében rendkívül jó szolgálatot tesz a módszer, ugyanis az ekkor szükségessé váló bontási munkálatokat kifejezetten arra a területre lehet koncentrálni, ahol cserére van szükség, ezzel sok költséget megspórolva Önnek.

Természetesen az esetek nagy többségében egy toalett-en lehúzott betét, a konyhai lefolyóba került nagyobb ételmaradékok, vagy a túlzott mosópor használat tehetőek felelőssé a dugulás kialakulásáért, s mindez falbontás nélkül orvosolható. Fontos tudnia, hogy a kamerás csatorna-, és csővizsgálatot csak képzett szakember végezheti, a cső vastagságának megfelelő fej kiválasztásával. Miután kiderült, mi tehető felelőssé a dugulásért, a speciális készülék, valamint az esetlegesen szükségessé váló vegyi anyagok használatával garantáltan hosszú távon átjárhatóvá válnak majd a vezetékek. Sajnos a munkálatok járnak némi kosszal, és kellemetlen szaggal még a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is. Szakembereink fel vannak készülve ezek megszüntetésére is, hogy otthona újra higiénikus és szagmentes legyen. A felhasznált anyagok nem veszélyesek sem a gyerekekre, sem a háziállatokra, és néhány órán belül le is moshatja azokat a padlóról, vagy az egyéb felületekről.

Szeretné házilagos módszerekkel megszüntetni a dugulást?

Amennyiben a szakember felkeresése előtt mindenképpen meg szeretné próbálni saját maga elhárítani a problémát, érdemes bevetnie azokat a minden háztartásban megtalálható anyagokat, amelyek olcsó megoldást kínálhatnak a dugulásra. Szódabikarbóna, ecet, só, sütőpor, bórax – ezek az alapanyagok mindig jól jönnek duguláselhárítás kapcsán. Az utólagos forró vizes öblítésről ne feledkezzen meg!

IX. kerületi Duguláselhárítót hívja most!
A további felesleges kiadásokat, és a folyamatos bosszankodást megelőzvén célszerű profi segítségét kérnie, amennyiben elsőre nem jár eredménnyel saját maga.

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000