Duguláselhárítás 8. kerület

VIII. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

VIII. kerületben:
 • Józsefváros
VIII. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A főváros VIII. kerülete Budapest frekventált területei közé tartozik, hiszen számos olyan közintézmény megtalálható itt, melyek a közigazgatás szempontjából jelentősek. Mindemellett Józsefváros utcaképére elsősorban a századfordulós bérházak jellemzőek, melyek minden igyekezet ellenére sincsenek a legjobb állapotban. Ez természetesen a vízvezetékeken, és a lakásokon belül megtalálható csöveken is megmutatkozik.

A négy-ötemeletes, elsősorban szecessziós stílusú épületek nem éppen magas komfortfokozatukról híresek, és nem ritkák az aládúcolt függőfolyosók, a dohos házfalak, a falomlások, valamint a tetőbeszakadások sem. Ilyen állapotok mellett természetesen szót érdemelnek az előforduló dugulások, melyek nem csak a körültekintő használat hiánya miatt, hanem az elöregedett, elzsírosodott csövek miatt is gyakoriak.


Hogyan oldják meg szakembereink a dugulást falbontás nélkül?

A kiadások szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora rombolás szükséges a duguláselhárításhoz. A sajnos e kerületben gyakrabban előforduló csőtörés esetén nem érdemes várni a cserével, hiszen az elfolyó víz csak tovább növeli a költségeket, a falak teljes átázásáról már nem is beszélve. Mielőtt azonban biztosra venné, hogy falbontás, a járólapok, csempék felszedése szükséges, fontos tudnia, hogy e helyzetnél sokszor egyszerűen makacs dugulásról van szó, mely bár a vegyi anyagokra nem reagál, de a szakember által alkalmazott spirálos módszer garantáltan eredményre vezet esetében. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat információi pedig hasznosak lehetnek akkor is, ha nincs szó dugulásról, csak szeretné tudni, milyen állapotban vannak az ingatlanához tartozó csövek.

Gyors, hatékony, és falbontás nélküli duguláselhárításért forduljon bizalommal hozzánk!

Dugulás megszüntetése házilagos módszerekkel, próbálja ki:

Költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve célszerű először az otthon található anyagok segítségével szembeszállni a dugulással. A pumpa már csak működési elvénél fogva is eredményre vezethet, pláne, ha duguláselhárító vegyi anyagot is használ hozzá. Vigyázzon azonban, ne keverjen többféle vegyszert, ugyanis akár egészségére is károsak lehetnek a keletkező gázok! A természetes megoldások híveként a már sokat bizonyított ecetet javasoljuk, melyet szódabikarbónával a lefolyóba öntve hamarosan várható az eredmény. A forró vizes átöblítés után nagy valószínűséggel újra átjárható lesz a cső. Akkor se rohanjon azonnal a boltba, ha nincs otthon szódabikarbóna, hiszen sóval, sütőporral is helyettesítheti azt, sőt, mindet egyszerre is bevetheti a siker érdekében. A bórax, a trisó szintén bizonyítottak már duguláselhárítással kapcsolatban.

VIII. kerületi duguláselhárító:
Nem érdemes azonban túl sokáig várni a szakember hívásával, ha néhány próbálkozás után még mindig tapasztalja a kellemetlenséget. Cégünk a VIII. kerületben előforduló dugulásokat garanciálisan szünteti meg, így lefolyói újra tökéletesen funkcionálnak majd.

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000