Azonnali duguláselhárítás VII. kerületben, non-stop nyitva. FIX áron azonnal.

VII. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

  • Terézváros
Erzsébetváros Budapest frekventált területe, ahol közintézmények és lakóházak is szép számmal megtalálhatóak. A kerület lakossága 65 000 fő körülire tehető, és a két négyzetkilométer a fővárosnak több szempontból is koncentrált területének bizonyul. Bár a VII. kerület részeként számon tartott Ligetvárosban újépítésű ingatlanok is megtalálhatóak, mégis tény, hogy Erzsébetvárosban sok olyan ház van, melyek már jócskán felújításra szorulnának. Nem véletlen tehát, hogy az elhanyagoltság a lakásokon belüli csövek állapotán is megmutatkozik. Gyakoribbak a csőtörések, valamint a rendszer elzsírosodásából adódó dugulások, mint az olyan ingatlanok esetében, melyek a közelmúltban épültek. Duguláselhárítás, vízszivattyúzás, vagy az állapotfelmérésre is kiválóan alkalmas kamerás cső-, és csatornavizsgálat iránt érdeklődve a VII. kerületben is hívja szakembereinket!

Hogyan szüntetheti meg házilag a dugulást?

A felfordulást és a plusz kiadásokat senki sem szereti. A lakásban dugulást tapasztalva elsőként mindannyian a szétvert falakra, és a felszedett járólapra gondolunk, és már látjuk is magunk előtt a csillagászati összegekre rúgó számlákat. Mielőtt azonban azt hinné, hogy a duguláselhárítás egyet jelent a falbontással, fontos tudnia, hogy a mai korszerű felszereléseknek hála erre csak a legritkább esetben, főként csőtörés alkalmával kerül sor, amikor ugyanis nélkülözhetetlen a cső cseréje. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a háztartásokban előforduló dugulások nagy része akár egy órán belül elhárítható.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat során használt száloptikás készülék egyértelműen megmutatja, hogy hol van dugulás, és milyen jellegű az. Segítségével a csövek rejtett hibáira is fény derülhet, így javasoljuk a felvétel készítését akkor is, ha attól tart, az elöregedett csövek problémaforrásnak bizonyulhatnak. A feltérképezett dugulást spirálos módszerrel szüntetjük meg, mely során nincs szükség falbontásra.

Házilagos módszerekkel a dugulás ellen:

A lefolyóval kapcsolatos problémák esetén legtöbben nem azonnal a szakember telefonszámáért nyúlunk, hanem inkább megpróbálunk házilag megoldást találni a helyzetre. A pumpa hasznos segítőtársnak bizonyul, de vannak olyan alapanyagok a háztartásban, melyekkel a méregdrága vegyszereket helyettesíthetjük. Ez nem csak pénztárcánk érdekében hasznos, hanem azért is, mert ilyen módon a környezetet is kíméljük. Lássuk csak, mit érdemes bevetni a konyhából a duguláselhárítás céljából! Ecet mindig jó, ha van otthon, és nem csak a főzés, vagy a vízkőoldás miatt, hanem azért is, mert eredményesen használhatjuk szódabikarbónával keverve a lefolyók átjárhatóvá tétele érdekében. A szódabikarbónát helyettesíthetjük sóval, sütőporral, a hatékonyság mit sem változik. A forró vizes átöblítésről azonban ne feledkezzen meg akkor sem, ha bóraxot, vagy trisót választ a házilagos duguláselhárítás céljára!

Házilagos módszerekkel a dugulás ellen:

Amennyiben az említett módszerek nem hoznak eredményt, vagy egyszerűen csak nincs ideje és türelme ezekkel kísérletezgetni, akkor érdemes mihamarabb szakemberhez fordulni, hiszen az is lehet, hogy komolyabb a helyzet, mint gondolná. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot! Amit biztosan megkérdezünk már ekkor Öntől, az a dugulás helyére, jellegére vonatkozik. Hasznos információ számunkra, hogy mióta tapasztalja a dugulást, és otthona melyik helyisége érintett. A munkavégzés gördülékenysége miatt szeretnénk tudni róla, ha már próbálkozott valamilyen vegyi anyaggal, és az érintett cső méretének, típusának, anyagának ismerete is hasznos lehet számunkra. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi garanciálisan végezzük el a duguláselhárítás kényes feladatát!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

  1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
  2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
  3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
  4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
  5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
  6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!