Duguláselhárítás V. kerület FIX áron azonnal.

V. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

  • Belváros
  • Káposztásmegyer
  • Lipótváros
Közigazgatási szempontból a főváros, és hazánk központjának számít a közvetlenül a Duna partján elhelyezkedő V. kerület. A területen nem csak hivatalok, kereskedelmileg fontos intézmények találhatóak meg, hanem olyan turisztikai értékek is, melyek egyedülállóak Budapesten. Belváros-Lipótváros közel három négyzetkilométeres területén körülbelül 27 000 fő lakik, de sokan keresik fel a nemrégiben létrehozott művészeti negyedet is, mely szintén emeli az V. kerület idegenforgalmi vonzerejét.

A korszerű, újépítésű ingatlanok mellett természetesen megtalálhatóak a kerületben a régebbi házak is, melyeknek csőrendszere felújításra szorulna. Esetükben nagyobb valószínűséggel fordul elő dugulás, de a probléma nyilvánvalóan nem csak ezeket a lakásokat érinti. A duguláselhárítás bárhol szükségessé válhat, ekkor bizonyul remek választásnak cégünk.

Duguláselhárítás bontás nélkül? Mi tudjuk a megoldást!

A dugulást az esetek nagy százalékában nem csőtörés, és ehhez hasonló komoly probléma okozza, sokkal inkább egy hajszálaktól, sampon-, és mosópor maradványoktól, ételmaradékoktól, vagy a toalettbe ejtett apró tárgyaktól eltömődött csőről van szó. Ahhoz, hogy pontosan be tudjuk határolni a dugulás helyét, a kamerás cső-, és csatornavizsgálat van segítségünkre. A száloptikás készülékre a cső méretétől függően felhelyezzük a kamerát, mellyel azután mintegy betekinthetünk annak belsejébe.

Ha látjuk, mivel állunk szemben, hatékonyabb lehet a duguláselhárítás, melynek eredményéről utólag szintén a már említett készülékkel bizonyosodunk meg, garanciát vállalva arra, hogy hosszú távon is átjárható lesz a vezeték. A spirálos módszernek köszönhetően még makacs dugulásokkal is szembeszállunk, s ehhez arra sincs szükség, hogy károkat okozva szétbontsuk a falat, a járólapot.

Hogyan szüntetheti meg a dugulást házilag?

A helyzetek nagy részében elegendő lehet a pumpálás, vagy a különféle vegyi anyagok bevetése a cél érdekében. Azok számára, akik a környezet-, és pénztárcakímélő megoldások hívei, jó hír, hogy a háztartásban is megtalálható számos olyan alapanyag, melyeket eredményesen használhatunk a létrejött dugulások kapcsán is. Az ecet már számtalanszor bebizonyította, hogy mind a vízkőoldás, mind a tisztítás terén hatékony, s nincs ez másként duguláselhárításnál sem. Akár önmagában, akár szódabikarbónával keverve, s a lefolyóba öntve, átjárhatóvá teszi a vezetéket. Ez utóbbi anyagot helyettesítheti sóval is, de a bórax, vagy a trisó is bevethető a cél érdekében. Amire nagyon fontos odafigyelnie, az a megelőzés. Ne kerüljenek a lefolyóba olyan tárgyak, ételmaradékok, elhasznált zsiradék, vagy szappandarabok, amelyek eldugíthatják azt egy idő után! Mindemellett öntsön néha egy fazék forró vizet a lefolyóba, ezzel meggátolhatja az elzsírosodást. A szaküzletekben beszerezhető vegyi anyagok nem csak utólagos „tűzoltásra” vethetőek be, hanem akkor is, ha a dugulást szeretné megelőzni.

Ahhoz, hogy szakembereink felkészülten érkezhessenek a helyszínre, néhány kérdéssel igyekeznek már előre feltérképezni, hogy milyen dugulással állnak majd szemben.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

  1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
  2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
  3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
  4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
  5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
  6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!