Duguláselhárítás 4. kerület

IV. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

IV. kerületben:
 • Istvántelek
 • Káposztásmegyer
 • Megyer
 • Csillaghegy
 • Székes dűlő
 • Újpest
IV. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl Az Újpest néven ismert IV. kerület közel 19 négyzetkilométeren ad otthon 130 ezer főnyi lakosságának. A főváros 1950-ben történő bővítésekor hozták létre a közigazgatási egységet, és mivel akkor az V. és a IV. kerület összevonásra került, így a felszabadult 4-es számot kaphatta meg a ma Káposztásmegyert is magába foglaló terület. Az egykoron szűk utcák és földszintes házak uralta térségben ma már számos lakótelep szolgálja a lakosság kényelmét. Mivel ezek közül nem mind újépítésű, így nyilvánvaló, hogy a cső-, és csatornarendszer is némileg elöregedett már. Természetesen a pályázati úton elnyert felújításokkal folyamatosan igyekeznek lépést tartani a haladással az ingatlan tulajdonosok és a lakóközösségek, de tény, hogy ennek ellenére is gyakran előfordulnak dugulások a háztartásokban.


Hogyan oldható meg a duguláselhárítás bontás nélkül?

Nyilvánvaló, hogy elsőként a legtöbb háziasszony a duguláselhárító folyadékokkal próbálkozik, ám sajnos előfordulhat makacs dugulások esetén, hogy ez a módszer nem vezet eredményre. Célszerű időben átlátni a helyzetet, és mielőtt további súlyos ezreket költene a vegyi anyagokra, válassza szakember segítségét! A IV. kerületben fellépő dugulások esetén állunk rendelkezésére, és korszerű felszerelésünknek köszönhetően gyorsan, és minimális koszolással igyekszünk elhárítani a dugulást. Ebben nagy segítségünkre van a kamerás cső-, és csatornavizsgálat, melyet bármilyen átmérőjű cső esetében be tudunk vetni.

A vezeték rejtett hibáira is fény derül így, de a dugulás pontos helyét és jellegét is képesek vagyunk a száloptikás felszereléssel meghatározni. Spirálos eszközünkkel pedig átjárhatóvá tesszük a lefolyót újra, hogy a szennyvíz valóban oda folyjon, ahová tartozik.

Duguláselhárítás házi módszerekkel:

A természetes hatóanyagokat tartalmazó, olcsó, és környezetet sem szennyező duguláselhárítás nagy népszerűségnek örvend, ugyanis lehetővé teszi, hogy a háztartásban előforduló kisebb dugulásokat anélküli feloldását, hogy szakembert kellene hívni. Amennyiben nem tapasztal csőtörésre utaló jeleket, és a dugulás sem olyan mértékű, hogy az azonnali beavatkozást igényelne, kipróbálhatja azokat az alapanyagokat, amelyek minden valószínűség szerint az Ön otthonában is megtalálhatóak. A vízkőoldás és tisztítás terén már bizonyított ecetet szódabikarbónával keverve megszüntetheti a kisebb dugulásokat. Sütőporral, vagy konyhasóval is helyettesítheti ez utóbbit, de arról ne feledkezzen meg, hogy öblítse át a rendszert utána forró vízzel. Ez akkor is hasznos lehet, ha megelőzésről van szó, hiszen a csövek falára lerakódott zsiradékot feloldhatja a forrásban levő víz segítségével. Iktassa be havonta néhányszor a műveletet, és kisebb eséllyel kell dugulással szembesülnie!

Amennyiben nem váltak be a méregdrága vegyszerek, és a házilagos módszerek sem, célszerű szakembert hívnia. A IV. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal! Nagy gyakorlattal végezzük munkánkat, mely után fertőtlenítjük is a helyszínt.

Duguláselhárítás házi módszerekkel:

Elsőként tapasztalva a visszafolyó vízzel járó kellemetlenségeket próbálja meg házilagos eszközökkel, alapanyagokkal megoldani a helyzetet! Ha a pumpálás nem vezet eredményre önmagában, akkor válogathat a szaküzletek kínálta vegyi anyagok közül. A természetes módszereket kedvelve azonban sokan inkább olyan alapanyagok mellett teszik le voksukat, amelyek a háztartásban is megtalálhatóak. Nem csak olcsóbb, de környezetkímélőbb megoldást is jelenthetnek ezek a dugulás problémájára. A már számtalanszor bizonyított ecethez keverhet szódabikarbónát, forró vizet, sót, de ha van otthon bórax, ez is remek választásnak bizonyul.

Természetesen előfordulhat, hogy makacs dugulással van dolga, melyhez a szakember speciális felszerelése szükséges. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi gyorsan a helyszínre érkezünk, hogy mihamarabb megoldjuk a helyzetet!

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000