Újpest duguláselhárítás IV. kerület FIX áron azonnal.

IV. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Istvántelek
 • Káposztásmegyer
 • Megyer
 • Csillaghegy
 • Székes dűlő
 • Újpest
Az Újpest néven ismert IV. kerület közel 19 négyzetkilométeren ad otthon 130 ezer főnyi lakosságának. A főváros 1950-ben történő bővítésekor hozták létre a közigazgatási egységet, és mivel akkor az V. és a IV. kerület összevonásra került, így a felszabadult 4-es számot kaphatta meg a ma Káposztásmegyert is magába foglaló terület. Az egykoron szűk utcák és földszintes házak uralta térségben ma már számos lakótelep szolgálja a lakosság kényelmét. Mivel ezek közül nem mind újépítésű, így nyilvánvaló, hogy a cső-, és csatornarendszer is némileg elöregedett már. Természetesen a pályázati úton elnyert felújításokkal folyamatosan igyekeznek lépést tartani a haladással az ingatlan tulajdonosok és a lakóközösségek, de tény, hogy ennek ellenére is gyakran előfordulnak dugulások a háztartásokban.

Hogyan oldható meg a duguláselhárítás bontás nélkül?

Nyilvánvaló, hogy elsőként a legtöbb háziasszony a duguláselhárító folyadékokkal próbálkozik, ám sajnos előfordulhat makacs dugulások esetén, hogy ez a módszer nem vezet eredményre. Célszerű időben átlátni a helyzetet, és mielőtt további súlyos ezreket költene a vegyi anyagokra, válassza szakember segítségét! A IV. kerületben fellépő dugulások esetén állunk rendelkezésére, és korszerű felszerelésünknek köszönhetően gyorsan, és minimális koszolással igyekszünk elhárítani a dugulást. Ebben nagy segítségünkre van a kamerás cső-, és csatornavizsgálat, melyet bármilyen átmérőjű cső esetében be tudunk vetni. A vezeték rejtett hibáira is fény derül így, de a dugulás pontos helyét és jellegét is képesek vagyunk a száloptikás felszereléssel meghatározni. Spirálos eszközünkkel pedig átjárhatóvá tesszük a lefolyót újra, hogy a szennyvíz valóban oda folyjon, ahová tartozik.

Duguláselhárítás házi módszerekkel:

A természetes hatóanyagokat tartalmazó, olcsó, és környezetet sem szennyező duguláselhárítás nagy népszerűségnek örvend, ugyanis lehetővé teszi, hogy a háztartásban előforduló kisebb dugulásokat anélküli feloldását, hogy szakembert kellene hívni. Amennyiben nem tapasztal csőtörésre utaló jeleket, és a dugulás sem olyan mértékű, hogy az azonnali beavatkozást igényelne, kipróbálhatja azokat az alapanyagokat, amelyek minden valószínűség szerint az Ön otthonában is megtalálhatóak. A vízkőoldás és tisztítás terén már bizonyított ecetet szódabikarbónával keverve megszüntetheti a kisebb dugulásokat. Sütőporral, vagy konyhasóval is helyettesítheti ez utóbbit, de arról ne feledkezzen meg, hogy öblítse át a rendszert utána forró vízzel. Ez akkor is hasznos lehet, ha megelőzésről van szó, hiszen a csövek falára lerakódott zsiradékot feloldhatja a forrásban levő víz segítségével. Iktassa be havonta néhányszor a műveletet, és kisebb eséllyel kell dugulással szembesülnie! Amennyiben nem váltak be a méregdrága vegyszerek, és a házilagos módszerek sem, célszerű szakembert hívnia. A IV. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal! Nagy gyakorlattal végezzük munkánkat, mely után fertőtlenítjük is a helyszínt.

Duguláselhárítás házi módszerekkel:

Elsőként tapasztalva a visszafolyó vízzel járó kellemetlenségeket próbálja meg házilagos eszközökkel, alapanyagokkal megoldani a helyzetet! Ha a pumpálás nem vezet eredményre önmagában, akkor válogathat a szaküzletek kínálta vegyi anyagok közül. A természetes módszereket kedvelve azonban sokan inkább olyan alapanyagok mellett teszik le voksukat, amelyek a háztartásban is megtalálhatóak. Nem csak olcsóbb, de környezetkímélőbb megoldást is jelenthetnek ezek a dugulás problémájára. A már számtalanszor bizonyított ecethez keverhet szódabikarbónát, forró vizet, sót, de ha van otthon bórax, ez is remek választásnak bizonyul. Természetesen előfordulhat, hogy makacs dugulással van dolga, melyhez a szakember speciális felszerelése szükséges. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi gyorsan a helyszínre érkezünk, hogy mihamarabb megoldjuk a helyzetet!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!