Duguláselhárítás III. kerület FIX áron azonnal.

III. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Aquincum
 • Aranyhegy
 • Békásmegyer
 • Csillaghegy
 • Csúcshegy
 • Filatorigát
 • Hármashatárhegy
 • Óbuda
 • Remetehegy
 • Rómaifürdő
 • Solymárvölgy
 • Táborhegy
A főváros III. kerületének lakosságszáma meghaladja a 123 ezer főt, s közülük sokan élnek a terület régebbi építésű ingatlanjaiban, de használt és új társasházak is szép számmal megtalálhatóak Óbuda-Békásmegyeren. A kerület már a római korban is lakott volt, itt helyezkedett el Aquincum, de a közeli Óbudai-szigeten is megtalálhatóak voltak villák, valamint palota is. A 2012-es fejlesztésnek köszönhetően megváltozott Óbuda-Békásmegyer felosztása, és több korábbi városrész megszűnt, az ingatlan beruházás kapcsán pedig beépítésre került Harsánylejtő, amely egészen eddig kiaknázatlan terület volt. Dugulással viszont annak ellenére számolni kell minden háztartásban, hogy mennyire újak a vezetékek, vagy mikor épült az ingatlan. Nyilvánvaló, hogy a régebbi építésű ingatlanok esetében nagyobb az esélye a csövek elzsírosodásának, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy az új otthonba költözés után ne kellene odafigyelni arra, mi kerül a lefolyóba. Duguláselhárítás III. kerületben a lehető leggyorsabban.

Dugulás megszüntetése bontás nélkül a III. kerületben

Ha már bekövetkezett a baj, és a házilagos megoldások nem jelentettek gyógyírt a problémára, akkor érdemes szakemberre bízni a munkát. Sokan attól tartanak, hogy ez együtt jár a bontással, és a helyreállítás magas költségeivel. Kétségtelen, hogy ha a kamerás cső-, és csatornavizsgálat repedést, törést fed fel, akkor a csőcsere elengedhetetlen. Tapasztalataink azonban azt mutatják, hogy a háztartási dugulások nagy százaléka óvatlanságból és az odafigyelés hiányából fakad, ám akár egy óra alatt könnyedén elháríthatóak ezek a megfelelő eszköz használatával.

Miután a korszerű kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével szakembereink megállapítják, hogy mi tehető felelőssé a dugulásért, a cső keresztmetszetének megfelelő fejet a készülékre csatlakoztatva gyorsan átjárhatóvá teszik azt. A spirálos gépi módszer hatékonyan száll szembe a csövekben levő lerakódásokkal, zsírral, hajszálakkal, vagy az oly gyakran dugulást okozó mosószer maradványokkal.

Miért dugulnak el lefolyóink?

Mint a háztartás sok más területén, a vízvezetékekkel kapcsolatban is rendkívül fontos lenne a karbantartás. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak a rendszeres takarítás során célszerű néha egy lábas forró vizet a lefolyóba önteni. Ha nagyobb hatékonyságra vágyik, tehet bele ecetet, vagy szódabikarbónát is. Rendszeres odafigyelés hiányában ugyanis a csövek falain lerakódnak a zsiradékok, haj-, és szőrszálak. Tény az is sajnos, hogy a háziasszonyok jóval több mosóport, mosogatószert használnak, mint az szükséges lenne.

Duguláselhárítás házi módszerekkel:

Elsőként tapasztalva a visszafolyó vízzel járó kellemetlenségeket próbálja meg házilagos eszközökkel, alapanyagokkal megoldani a helyzetet! Ha a pumpálás nem vezet eredményre önmagában, akkor válogathat a szaküzletek kínálta vegyi anyagok közül. A természetes módszereket kedvelve azonban sokan inkább olyan alapanyagok mellett teszik le voksukat, amelyek a háztartásban is megtalálhatóak. Nem csak olcsóbb, de környezetkímélőbb megoldást is jelenthetnek ezek a dugulás problémájára. A már számtalanszor bizonyított ecethez keverhet szódabikarbónát, forró vizet, sót, de ha van otthon bórax, ez is remek választásnak bizonyul.

Keresse III. kerületi duguláselhárítónkat:

Természetesen előfordulhat, hogy makacs dugulással van dolga, melyhez a szakember speciális felszerelése szükséges. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi gyorsan a helyszínre érkezünk, hogy mihamarabb megoldjuk a helyzetet!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!