Duguláselhárítás Soroksár XXIII. kerület FIX áron azonnal.

XXIII. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

  • Millenniumtelep
  • Soroksár
  • Soroksár-Újtelep
Soroksár a maga negyven négyzetkilométeres nagyságával a főváros második legnagyobb kerülete. Önálló városrészként való létrejöttekor még az infrastruktúra sok kívánnivalót hagyott maga után, de mára megújultak a közterek, számos intézmény létesült, beruházások vették kezdetüket, és sok kereskedelmi egység, multinacionális vállalat is letelepedett a XXIII.kerületben. Annak köszönhetően őrizte meg kertvárosias jellegét, hogy Budapest peremkerületeként szolgálja a fővárosban élők kényelmét. A hatalmas lakótelepek és a nagy népsűrűség nem jellemző rá, így mindazok, akik az emberléptékű környezetet kedvelik, megtalálják számításukat a XXIII.kerület ingatlanjai mellett döntve. Mivel azonban dugulások nem csak a régebbi építésű lakótömbök esetében jöhetnek létre, így családi házzal rendelkezők számára is érdemes odafigyelni a csövek állapotára, valamint a nehezen lefolydogáló szennyvízre, mint intő jelre.

Hogyan hárítja el falbontás nélkül a dugulást szakemberünk?

Ingatlan tulajdonosként bizonyára Ön is úgy gondolja, hogy egy-egy hasonló kellemetlenségnek a lehető leggyorsabban a végére szeretne járni. Különösen így van ez a dugulások esetében, főként, ha fennáll a csőtörés veszélye. Fontos, hogy ne kelljen plusz költségekkel számolnia a falbontásért, a csempék felszedéséért. Mindezt szolgálja a kamerás cső-, és csatornavizsgálat, melyet cégünk is alkalmaz a dugulás helyének, jellegének feltérképezésére. Ha tudjuk, pontosan hol, és milyen dugulással állunk szemben, a spirálos módszerrel garantáltan újra átjárhatóvá tudjuk tenni a rendszert, és még arra sincs szükség, hogy bármit meg kelljen ehhez rongálni, bontani. A módszer bármilyen átmérőjű cső esetében remekül alkalmazható, sőt a kertben előforduló dugulások esetében is eredményesen használható.

Milyen anyagok használhatóak dugulás ellen?

Dugulást tapasztalva elsőként hajlamosak vagyunk az üzletekben kapható drága, de korántsem biztos, hogy hatékony vegyszerek mellett dönteni. Pedig a háztartásban is megtalálhatóak azok az anyagok, amelyeket megfelelően párosítva megszüntethetőek a dugulások. Keverjen el forró vizet és szódabikarbónát, vagy ez utóbbit ecettel társítsa, és a lefolyóba öntve már várhatja is a kívánt hatást. A szódabikarbóna habzani fog, ettől ne ijedjen meg, majd ha eltelt a kb. 15-20 perces hatóidő, öblítse át a lefolyót forró vízzel! Ezt akkor is megteheti, ha a dugulás megelőzéséről van szó, hiszen így eltávolíthatja a csövek falán lerakódott zsiradékot. Amennyiben bórax, vagy trisó van otthon, ezeket is bevetheti duguláselhárítás kapcsán, hiszen az anyagok a tisztításban is bizonyítottak már többször. Érdemes házilagos módszerekkel próbálkoznia, hiszen akár a szakember kihívását is megelőzheti ezzel, arról nem is beszélve, hogy környezetkímélő, és olcsó lehetőséget kínálnak Önnek.

Hívja duguláselhárító szakemberünket most!

A vegyszerek, a pumpa, vagy a sokak által kedvelt házilagos módszerek nem mindig hoznak eredményt, ilyenkor nélkülözhetetlen a megbízható, hatékony munkát végző szakember segítsége.

Amennyiben cégünk mellett dönt, nem kell attól tartania, hogy néhány héten belül újra dugulással szembesül, hiszen garanciát vállalunk az elvégzett duguláselhárításra. Forduljon hozzánk bizalommal, és a telefonos egyeztetés alkalmával ossza meg velünk, hol tapasztalt dugulást, és mióta van jelen a probléma otthonában! Olyan további információkkal, mint az érintett cső átmérője, típusa, vagy anyaga szintén segítségünkre lehet.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! A megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

  1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
  2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
  3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
  4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
  5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
  6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!