Duguláselhárítás 22. kerület

XXII. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

XXII. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Baross Gábor-telep
 2. Budafok
 3. Budatétény
 4. Nagytétény
XXII. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl Budafok-Tétény páratlan természeti értékekkel, számos kirándulóhellyel, kastéllyal és kertvárosias jellegével a fővárosiak egyik kedvelt térségének számít. Bár a XXII. kerületben lakótelepek is épültek, mégis őrzi a régió kertvárosias jellegét, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a 34,25 négyzetkilométernyi térség nagy népszerűségnek örvendjen a letelepülni vágyók körében. A hagyományőrző jelleg a borászattal kapcsolatban is megmutatkozik, s Budafok-Tétény szőlőkultúrájánál fogva is eltérő jellegzetességekkel bír, mint Budapest egyéb kerületei. Dugulás azonban mindenhol előfordulhat, s ez alól a XXII. kerület családi házai sem kivételek. A gyors, és profi segítség a főváros e térségében is jól jön, legyen szó akár hétvégéről, vagy ünnepnapról.


Dugulás elhárítás falbontás nélkül

A minél kevesebb kiadás, és a gyors eredmények akkor is fontosak, ha dugulásról van szó. Mivel a kellemetlenség egyébként is bűzzel, valamint szennyeződésekkel jár, így természetes igény, hogy ne kelljen ezt hosszú távon elviselni. Ezt a célt szolgálja a kamerás cső-, és csatornavizsgálat, mely során a szakember egy száloptikás készüléket juttat a lefolyóba, s segítségével feltérképezi az előforduló dugulásokat, valamint a rendszer esetleges rejtett hibáit.

A készülék nagyon hasznosnak bizonyul akkor is, ha szeretné megtudni, milyen állapotban vannak az ingatlanjához tartozó csövek. A munkavégzés következő fázisában a spirálos módszer teszi lehetővé a falbontás nélküli duguláselhárítást. A mechanikai beavatkozást követően pedig a megfelelő anyagokkal gondoskodnak a szakemberek arról, hogy a keletkezett kellemetlen szagokat és szennyeződéseket maximálisan eltávolítsák, valamint fertőtlenítsék a helyiség adott területét.


Milyen anyagokkal szüntetheti meg a dugulást házilag?

Napjainkban egyre többen teszik le voksukat a természetes, környezetkímélő módszerek mellett, s ez nincs másként akkor sem, ha a lakásban előforduló dugulásokról van szó. A vegyi anyagok igen sokba kerülhetnek, ám ha például az ecet-szódabikarbóna párosítást választja, nem kell sokat költenie, mégis hatékonyan szállhat szembe a dugulással. Szódabikarbóna helyett akár sót, sütőport is vegyíthet ecettel, de ha bórax van otthon, azt forró vízzel juttassa a lefolyóba, és várja az eredményt! A mosógépek tisztán tartásakor már bizonyított trisó egy éjszaka alatt fejti ki hatását, s reggelre átjárható lesz a rendszer. Érdemes a pumpálást, valamint a szifon szétszerelését követően e házilagos módszerek mellett dönteni, hiszen szakember segítsége nélkül oldhatja meg velük a helyzetet.

Hívja most XXII. kerületi duguláselhárító szakemberünket
Természetesen előfordulhat, hogy az idők során olyan makacs dugulás jött létre, mely nem reagál a már említett szerekre, sőt, a méregdrága vegyi anyagok is hatástalannak bizonyulnak esetükben. Ilyenkor jön jól olyan szakember segítsége, aki már tapasztalattal rendelkezik bármilyen, dugulással kapcsolatos helyzet alkalmával.

A XXII. kerületben dugulással küzdve válassza szakembereink segítségét, és tárcsázza telefonszámunkat! A segítség nem várat sokáig magára! Szakértelem, garanciális munkavégzés, profi felszerelés, korrekt árak, rendelkezésre állás akár hétvégén is, gyorsaság, maximális hatékonyság – ezt kínálja duguláselhárítással foglalkozó cégünk.

Ahhoz azonban, hogy előre tudjuk, milyen helyzet vár ránk a helyszínre érkezve, jó lenne, ha néhány kérdésünkre előre válaszolna:
 1. Melyik helyiségben tapasztalta a dugulás jeleit?
 2. Mióta észleli azokat?
 3. Próbálta már megoldani a helyzetet?
 4. Milyen vegyszert használt hozzá?
 5. Van esetleg információja az érintett cső anyagáról, vagy átmérőjéről?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000