Duguláselhárítás XXI. kerület FIX áron azonnal.

XXI. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Csepel-Belváros
 • Csepel-Csillagtelep
 • Csepel-Erdőalja
 • Csepel-Erdősor
 • Csepel-Gyártelep
 • Csepel-Háros
 • Csepel-Kertváros
 • Csepel-Királyerdő
 • Csepel-Királymajor
 • Csepel-Ófalu
 • Csepel-Rózsadomb
 • Csepel-Szabótelep
 • Csepel-Szigetcsúcs
A már honfoglalás korában is ismert település korábban Magyarország legnépesebb faluja volt, majd 1950 óta a főváros kerületévé vált. Csepel az utóbbi évtizedekben igyekezett mind építkezés, mind infrastruktúra terén felzárkózni a kor elvárásaihoz, s míg régen elsősorban ipari-, munkáskerületként tartották számon, addig mára egyre több lehetőség várja az itt letelepülőket. A 76 000 főnél nagyobb népességszám növekvő része értelmiségi körökből kerül ki, s ezzel együtt megváltozott a területen a munkaerő-piaci kínálat is. A XXI. kerületben sokan választják a lakótelepi ingatlanokat, de a térségben szép számmal megtalálhatóak ipari telepek, és Csepel sportélete, létesítményei is mindenképpen említést érdemelnek. Lakóingatlan típustól függetlenül előfordulhatnak azonba

Makacs dugulást is képesek vagyunk bontás nélkül megszüntetni:

Sokféle probléma előfordulhat a lefolyókkal a nehezen lecsorgó víztől kezdve a makacs duguláson át egészen a toalettből visszafolyó szennyvízig. Az okok nem minden esetben a lakáson belül keresendőek, hiszen nem egyszer a kerti gyökérbenövés tehető felelőssé a csőtörésért. Legyen szó otthona bármely területéről, a kamerás cső-, és csatornavizsgálattal fény derülhet arra, hogy mi is okozza a kellemetlenséget, és egészen pontosan hol van a dugulás, repedés.

Tény, hogy csőtörés alkalmával nem kerülhető el a bontás, hiszen a csőcsere nélkülözhetetlen. De mi a helyzet akkor, ha dugulásról van szó? A száloptikás vizsgálat után a spirális módszer áll a szakemberek rendelkezésére ahhoz, hogy hatékonyan és gyorsan átjárhatóvá tegyék a csöveket. Kétségtelen, hogy némi kosz és kellemetlen szag keletkezik majd, de mindez semmiség ahhoz képest, mintha falbontásról, a járólap és a csempe felszedéséről lenne szó. Ha nem váltak be a házilagos módszerek és a vegyi anyagok, válassza cégünk munkáját, és rombolás nélkül elhárítjuk az otthonában előforduló dugulást!

Milyen anyagokkal szüntetheti meg Ön a dugulást?

A konyhai, fürdőszobai, toalett-ben tapasztalható dugulások sosem jönnek jókor, a helyzet megoldása pedig mihamarabbi megoldást igényel. Ha nem akarja azonnal a szakember számát tárcsázni, bevethet olyan minden háztartásban megtalálható anyagokat a dugulás elhárításának érdekében, melyek nem szennyezik a környezetet, olcsók, és tetszőlegesen kombinálva őket gyorsan megoldhatja a helyzetet segítségükkel. Az első számú ilyen alapanyag az ecet, amelyet szódabikarbónával társítva, és a lefolyóba öntve, némi habzás után már átjárhatóvá is teszi a csövet. Szódabikarbónát forró vízbe is önthet, hatékonysága így is kiváló. Trisót ne csak a mosógép tisztítására használjon, hanem a dugulások elhárítására is! Hasonlóképp jó választásnak bizonyulhat a bórax, melyet a penész mellett a lefolyók esetében is bevethet. A hatóidő általában 10-15 perc (trisó esetében egy egész éjszaka), melyet forró vizes átöblítés kell, hogy kövessen. A szifon szétszerelése csak azoknak javasolt, akik ugyanúgy össze is tudják azt szerelni, a pumpálással viszont mindenki próbálkozhat, és eredményt érhet el.

Hívja XXI. kerületi duguláselhárítónkat

Mi a teendő abban az esetben, ha többszöri próbálkozása sem vezet sikerre a házilagos módszerekkel? Érdemes több ezer forint értékű duguláselhárító vegyi anyagot a lefolyóba önteni, vagy inkább célszerű szakemberhez fordulni? Vannak olyan dugulások, melyek makacsul ellenállnak minden beavatkozásnak. Ilyenkor hasznos, ha olyan cég profijai mellett dönt, amely már nagy gyakorlattal rendelkezik a lefolyók karbantartásának, javításának terén.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!