Duguláselhárítás 21. kerület

XXI. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

XXI. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Csepel-Belváros
 2. Csepel-Csillagtelep
 3. Csepel-Erdőalja
 4. Csepel-Erdősor
 5. Csepel-Gyártelep
 6. Csepel-Háros
 7. Csepel-Kertváros
 8. Csepel-Királyerdő
 9. Csepel-Királymajor
 10. Csepel-Ófalu
 11. Csepel-Rózsadomb
 12. Csepel-Szabótelep
 13. Csepel-Szigetcsúcs
XXI. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A már honfoglalás korában is ismert település korábban Magyarország legnépesebb faluja volt, majd 1950 óta a főváros kerületévé vált. Csepel az utóbbi évtizedekben igyekezett mind építkezés, mind infrastruktúra terén felzárkózni a kor elvárásaihoz, s míg régen elsősorban ipari-, munkáskerületként tartották számon, addig mára egyre több lehetőség várja az itt letelepülőket. A 76 000 főnél nagyobb népességszám növekvő része értelmiségi körökből kerül ki, s ezzel együtt megváltozott a területen a munkaerő-piaci kínálat is. A XXI. kerületben sokan választják a lakótelepi ingatlanokat, de a térségben szép számmal megtalálhatóak ipari telepek, és Csepel sportélete, létesítményei is mindenképpen említést érdemelnek. Lakóingatlan típustól függetlenül előfordulhatnak azonban dugulások a főváros e kerületében is, melyek esetében érdemes profikra bízni a duguláselhárítás feladatát.


Makacs dugulást is képesek vagyunk bontás nélkül megszüntetni:

Sokféle probléma előfordulhat a lefolyókkal a nehezen lecsorgó víztől kezdve a makacs duguláson át egészen a toalettből visszafolyó szennyvízig. Az okok nem minden esetben a lakáson belül keresendőek, hiszen nem egyszer a kerti gyökérbenövés tehető felelőssé a csőtörésért. Legyen szó otthona bármely területéről, a kamerás cső-, és csatornavizsgálattal fény derülhet arra, hogy mi is okozza a kellemetlenséget, és egészen pontosan hol van a dugulás, repedés.

Tény, hogy csőtörés alkalmával nem kerülhető el a bontás, hiszen a csőcsere nélkülözhetetlen. De mi a helyzet akkor, ha dugulásról van szó? A száloptikás vizsgálat után a spirális módszer áll a szakemberek rendelkezésére ahhoz, hogy hatékonyan és gyorsan átjárhatóvá tegyék a csöveket. Kétségtelen, hogy némi kosz és kellemetlen szag keletkezik majd, de mindez semmiség ahhoz képest, mintha falbontásról, a járólap és a csempe felszedéséről lenne szó. Ha nem váltak be a házilagos módszerek és a vegyi anyagok, válassza cégünk munkáját, és rombolás nélkül elhárítjuk az otthonában előforduló dugulást!


Milyen anyagokkal szüntetheti meg Ön a dugulást?

A konyhai, fürdőszobai, toalett-ben tapasztalható dugulások sosem jönnek jókor, a helyzet megoldása pedig mihamarabbi megoldást igényel. Ha nem akarja azonnal a szakember számát tárcsázni, bevethet olyan minden háztartásban megtalálható anyagokat a dugulás elhárításának érdekében, melyek nem szennyezik a környezetet, olcsók, és tetszőlegesen kombinálva őket gyorsan megoldhatja a helyzetet segítségükkel. Az első számú ilyen alapanyag az ecet, amelyet szódabikarbónával társítva, és a lefolyóba öntve, némi habzás után már átjárhatóvá is teszi a csövet. Szódabikarbónát forró vízbe is önthet, hatékonysága így is kiváló. Trisót ne csak a mosógép tisztítására használjon, hanem a dugulások elhárítására is! Hasonlóképp jó választásnak bizonyulhat a bórax, melyet a penész mellett a lefolyók esetében is bevethet. A hatóidő általában 10-15 perc (trisó esetében egy egész éjszaka), melyet forró vizes átöblítés kell, hogy kövessen. A szifon szétszerelése csak azoknak javasolt, akik ugyanúgy össze is tudják azt szerelni, a pumpálással viszont mindenki próbálkozhat, és eredményt érhet el.

Hívja XXI. kerületi duguláselhárítónkat
Mi a teendő abban az esetben, ha többszöri próbálkozása sem vezet sikerre a házilagos módszerekkel? Érdemes több ezer forint értékű duguláselhárító vegyi anyagot a lefolyóba önteni, vagy inkább célszerű szakemberhez fordulni? Vannak olyan dugulások, melyek makacsul ellenállnak minden beavatkozásnak. Ilyenkor hasznos, ha olyan cég profijai mellett dönt, amely már nagy gyakorlattal rendelkezik a lefolyók karbantartásának, javításának terén.Ahhoz azonban, hogy előre tudjuk, milyen helyzet vár ránk a helyszínre érkezve, jó lenne, ha néhány kérdésünkre előre válaszolna:
 1. Melyik helyiségben tapasztalta a dugulás jeleit?
 2. Mióta észleli azokat?
 3. Próbálta már megoldani a helyzetet?
 4. Milyen vegyszert használt hozzá?
 5. Van esetleg információja az érintett cső anyagáról, vagy átmérőjéről?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000