Duguláselhárítás XX. kerület FIX áron azonnal.

XX. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Erzsébetfalva
 • Gubacs
 • Gubacsipuszta
 • Kossuthfalva
 • Pacsirtatelep
Budapest XX. kerülete 12,18 négyzetkilométeren fekszik, és elsősorban lakótelepi lakások adnak otthon a lakosságnak. A főváros egyéb területeihez képest a forgalom szempontjából viszonylag csendes a térség, ugyanis a nagy bevezető utak elkerülik a kerületet. Hasonlóan más városrészekhez, Pesterzsébetről is elmondható, hogy a panellakások színvonala hagy némi kívánnivalót maga után, s ez igaz a csövek, vezetékek állapotára is. A XX. kerületben dugulást tapasztalva forduljon bizalommal cégünkhöz, amelynek szakemberei gyorsan elhárítják a problémát! A terület egyébként kevésbé számít turisztikai központnak, inkább lakás célra választják sokan a kerület lakásait.

Szakembereink bontás nélküli végzik a duguláselhárítást a 20. kerületben:

Amikor otthonunkban a dugulás jeleit tapasztaljuk, gyakran tartunk csőtöréstől, és a vele járó kellemetlenségektől. Tény, hogy a falbontás, a járólapok és a csempék felszedése olyan kiadásokat jelentenek, melyekről szívesen lemondanánk. Nem kell azonban rögtön erre gondolnia, hiszen a legtöbbször egyszerű háztartási dugulásról van szó, melyek rövid idő alatt képesek szakembereink elhárítani.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már sokszor bebizonyította, hogy nélkülözhetetlen a dugulás helyének, kameras-csatornavizsgalatjellemzőinek megtalálásához, ha pedig ez már megvan, a spirálos módszer garantáltan eltávolítja a csőben akadályt képező anyagokat. Ezek legtöbbször haj-, szőrszálak, mosópor, ételmaradékok, mosogatószer, és zsiradék egyvelegei, amelyek valóban képesek akár makacs dugulást is létrehozni. Az ingatlanjához tartozó csövek állapotfelmérésekor is javasolt a már említett száloptikás vizsgálat mellett döntenie, hiszen akár rögzíthető felvétel formájában is betekinthet a rendszer belsejébe.

Hogyan veheti fel a harcot házilagosan a dugulásokkal a 20. kerületben?

Nehezen csordogál le a víz? Vissza-visszatérő probléma a toalett eldugulása? A pumpálás és a drága vegyszerek helyett javasolt olyan alapanyagok használata, amelyek minden háztartásban megtalálhatóak. Háziasszonyként bizonyára egyébként is tisztában van azzal, hogy az ecet milyen sokféle célra felhasználható. Sikeresen bevetheti duguláselhárítás érdekében is, akár önmagában, akár szódabikarbónával, sóval, forró vízzel társítva. Ha a bórax, vagy a trisó mellett döntene, akkor is hatékonyan szembe szállhat a dugulással. Ismételje többször a folyamatot, öblítse forró vízzel a lefolyót, s ha minden jól megy, hamarosan búcsút mondhat a problémás helyzetnek!

Hívja XX. kerületi szakemberünket most!

De mi a teendő, ha nem válnak be sem a házilagos módszerek, sem a méregdrága vegyi anyagok? Bizonyos dugulások alkalmával elengedhetetlen a profi felszerelés és a maximális hozzáértés. Természetesen megpróbálkozhat még a szifon szétszerelésével is, de minél tovább vár a szakember kihívására, annál nagyobb az esély arra, hogy a dugulás súlyosbodik. Cégünk nagy gyakorlattal vállalja a dugulások elhárítását a XX. kerületben.

A XX. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal, és mi garanciálisan, gyorsan, és hatékonyan végezzük el a ránk bízott feladatot! Speciális felszereléssel érkezünk a helyszínre, ahol bontás nélkül igyekszünk helyreállítani a csövek rendes funkcionálását. Gondoskodunk a takarításról, valamint a szagtalanításról is, ezzel szolgálva kényelmét.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!