Duguláselhárítás 2. kerület

II. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

II. kerületben:
 • Adyliget
 • Budakeszi
 • Budaliget
 • Csatárka
 • Felhévíz
 • Hárshegy
 • Hűvösvölgy
 • Kővár
 • Kurucles
 • Lipótmező
 • Máriaremete
 • Pálvölgy
II. kerületben:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A főváros 2. kerülete a budai oldalon helyezkedik el, és közigazgatásilag számos terület tartozik hozzá. A körülbelül 88 ezer fős lakosság egy része Budapest 2. kerület kimagaslóan értékes ingatlanjait tudhatja magának. Nem véletlen, hiszen a kerületben található a Rózsadomb, Pesthidegkút, Máriaremete, vagy éppen Hűvösvölgy. A rendkívül magas négyzetméterárak nem csak a már beépített területekre jellemzőek, hanem a telkekre is, melyek vételára sokszor vidéki újépítésű házakéval vetekszik. A Rózsadomb villái és rezidenciái mellett egyre több zöldövezeti társasház épül, s sokan előnyben részesítik az amerikai-típusú ingatlanokat. Tény azonban, hogy az otthonokban előforduló dugulás nem válogat, és bár az újonnan kialakított vízvezeték rendszerek esetében kisebb az esély a csőtörésre, de a duguláselhárítás bármikor szükségessé válhat – még körültekintő használat esetén is.


Duguláselhárítás 2. kerület, hogyan?

A szakember segítsége azért is elengedhetetlen egyes esetekben, mert speciális eszközökkel érkezik a helyszínre, ahol egészen pontosan be tudja határolni, hogy mi okozta a dugulást, hol van, és ezek ismeretében választja ki a megfelelő elhárítási módot. Nem véletlen választják manapság a profik a kamerás csatorna-, és csővizsgálat kínálta korszerű lehetőséget arra, hogy feltérképezzék a vezetékek állapotát.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb esetben az ingatlanok elöntésének, a dugulásnak és a visszafolyó szennyvíznek az oka a helytelen használat, valamint a szabálytalan bekötések, a rossz illesztések, vagy egészen egyszerűen a rendszer elzsírosodása. Mindezekre fény derül az említett száloptikás készülék használatával, így a megfelelő eszközt és vegyi anyagot használva oldhatjuk meg a lakásában észlelt helyzetet.

Házi módszerek a dugulás megszüntetéséhez – Próbálja ki!

A környezetkímélő módszerek kedvelői számára jó hír, hogy nem csak az üzletekben kapható méregdrága, és sokszor igen veszélyes termékek jelenthetnek megoldást a dugulásra. A háztartásban már számtalanszor bizonyított ecet és szódabikarbóna elegye remekül alkalmazható a kisebb dugulások megszüntetésére. Vegyíthető az elegy sóval, így még hatékonyabb eredményre számíthat. A bórax, a só, vagy sokak szerint a szénsavas üdítőitalok is sikeresen vethetőek be, ha a lefolyó nem működik kifogástalanul.

Természetesen abban az esetben, ha sokadik próbálkozáskor sem tapasztal pozitív változást, célszerű szakemberhez fordulnia. A probléma forrása akár a kertben lefektetett csöveknél is lehet, nem is beszélve a csőtörésről, és a vele együtt járó elfolyó vízmennyiségről. Amennyiben profira bízná a duguláselhárítás feladatát, forduljon hozzánk bizalommal, és mi gyorsan Budapesten a 2. kerület-ben helyszínre érkezünk.

Ahhoz, hogy már előre tudjuk, milyen típusú dugulással állunk szemben, néhány kérdésünkre szeretnénk a kapcsolatfelvételkor választ kapni.

 1. Milyen ingatlannal rendelkezik?
 2. Hol tapasztalta a dugulás jeleit?
 3. Mióta áll fenn a jelenlegi helyzet?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és méretű csőről van szó az érintett területen?
 5. Bevetett már bármilyen vegyi anyagot az elhárítás érdekében?
 6. Van ötlete, mi okozhatta a problémát?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000