Duguláselhárítás II. kerület FIX áron azonnal.

II. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Adyliget
 • Budakeszi
 • Budaliget
 • Csatárka
 • Felhévíz
 • Hárshegy
 • Hűvösvölgy
 • Kővár
 • Kurucles
 • Lipótmező
 • Máriaremete
 • Pálvölgy
A főváros 2. kerülete a budai oldalon helyezkedik el, és közigazgatásilag számos terület tartozik hozzá. A körülbelül 88 ezer fős lakosság egy része Budapest 2. kerület kimagaslóan értékes ingatlanjait tudhatja magának. Nem véletlen, hiszen a kerületben található a Rózsadomb, Pesthidegkút, Máriaremete, vagy éppen Hűvösvölgy. A rendkívül magas négyzetméterárak nem csak a már beépített területekre jellemzőek, hanem a telkekre is, melyek vételára sokszor vidéki újépítésű házakéval vetekszik. A Rózsadomb villái és rezidenciái mellett egyre több zöldövezeti társasház épül, s sokan előnyben részesítik az amerikai-típusú ingatlanokat. Tény azonban, hogy az otthonokban előforduló dugulás nem válogat, és bár az újonnan kialakított vízvezeték rendszerek esetében kisebb az esély a csőtörésre, de a duguláselhárítás bármikor szükségessé válhat – még körültekintő használat esetén is.

Duguláselhárítás 2. kerület, hogyan?

A szakember segítsége azért is elengedhetetlen egyes esetekben, mert speciális eszközökkel érkezik a helyszínre, ahol egészen pontosan be tudja határolni, hogy mi okozta a dugulást, hol van, és ezek ismeretében választja ki a megfelelő elhárítási módot. Nem véletlen választják manapság a profik a kamerás csatorna-, és csővizsgálat kínálta korszerű lehetőséget arra, hogy feltérképezzék a vezetékek állapotát.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb esetben az ingatlanok elöntésének, a dugulásnak és a visszafolyó szennyvíznek az oka a helytelen használat, valamint a szabálytalan bekötések, a rossz illesztések, vagy egészen egyszerűen a rendszer elzsírosodása. Mindezekre fény derül az említett száloptikás készülék használatával, így a megfelelő eszközt és vegyi anyagot használva oldhatjuk meg a lakásában észlelt helyzetet.

Házi módszerek a dugulás megszüntetéséhez – Próbálja ki!

A környezetkímélő módszerek kedvelői számára jó hír, hogy nem csak az üzletekben kapható méregdrága, és sokszor igen veszélyes termékek jelenthetnek megoldást a dugulásra. A háztartásban már számtalanszor bizonyított ecet és szódabikarbóna elegye remekül alkalmazható a kisebb dugulások megszüntetésére. Vegyíthető az elegy sóval, így még hatékonyabb eredményre számíthat. A bórax, a só, vagy sokak szerint a szénsavas üdítőitalok is sikeresen vethetőek be, ha a lefolyó nem működik kifogástalanul.

Természetesen abban az esetben, ha sokadik próbálkozáskor sem tapasztal pozitív változást, célszerű szakemberhez fordulnia. A probléma forrása akár a kertben lefektetett csöveknél is lehet, nem is beszélve a csőtörésről, és a vele együtt járó elfolyó vízmennyiségről. Amennyiben profira bízná a duguláselhárítás feladatát, forduljon hozzánk bizalommal, és mi gyorsan Budapesten a 2. kerület-ben helyszínre érkezünk.

A megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!