Duguláselhárítás 19. kerület

XIX. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

XIX. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Kispest
 2. Wekerletelep
XIX. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A főváros XIX.kerülete 9,38 négyzetkilométeres kiterjedésével 62 000 főnyi lakosságnak ad otthont, ám tény, hogy az elmúlt időszakban csökkenő tendenciát mutat a szám, hiszen a panellakások sokasága mellett szép számmal megtalálhatóak itt ipari telepek, kereskedelmi övezetek is, melyek nem lakáscélú ingatlanokkal bírnak. A kerület lakótelepei mellett kertvárosi rész is helyet kapott, de az itteni népsűrűség messze elmarad a lakótelepek dzsungelében tapasztaltaktól, ahol fiatalok és idősek egyaránt otthonra lelnek. Mivel nem éppen újépítésű ingatlanokról van szó a többemeletes lakóházak esetében, így nyilvánvaló, hogy ez megmutatkozik a csövek, csatornák állapotán is. A XIX. kerületben dugulást tapasztalva hívja profi szakembereinket, akik gyorsan a helyszínre érkeznek!


Hogyan szüntethető meg a dugulás a fal bontás nélkül?

Hála a napjainkban használatos korszerű technológiának, a dugulások nagy százalékában anélkül oldható meg a helyzet, hogy a falak, a csempe, valamint a járólap bontására szükség lenne. Ha eddig csak azért nem fordult szakemberhez, mert a magas költségektől tartott, fontos tudnia, hogy még makacs dugulások esetén is akár egy óra alatt képesek szakembereink elhárítani az problémát. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már számtalanszor bebizonyította hatékonyságát, hiszen bármilyen csőátmérő esetében alkalmazható cserélhető fejének köszönhetően.

A mind a csőrendszer feltérképezése, mind a duguláselhárítás előtt eredményesen bevethető módszer segítségével minden rejtett hibát felfedeznek szakembereink, és a kialakult dugulás helyéről, okairól is többet megtudhatnak. Mindez rendkívül fontos, hiszen így célirányosan kezdhetünk neki a spirálos módszerrel a dugulás megszüntetésének. Bízza a feladatot profikra, és nem lesz szükség bontási munkálatokra!


Milyen módszerekkel szállhat szembe a dugulással házilag?

Azok számára, akik nem kedvelik az erős vegyi anyagokat, és inkább tennék le voksukat a természetesség és az olcsó hatóanyagok mellett, jó hír, hogy nem csak a méregdrága termékekkel érhető el eredmény a dugulások terén. Az ecet nem csupán a vízkőoldás, vagy egyéb tisztítások során bizonyított már, hanem duguláselhárításra is kiválóan alkalmazható. Kombinálja szódabikarbónával, sóval, vagy éppen sütőporral, és a hatóidő letelte után öblítse át a rendszert forró vízzel! Ez utóbbi akkor is jó választásnak bizonyul, ha megelőzésről van szó. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a csövek elzsírosodásával kezdődik a legtöbb dugulás. A trisó, a bórax szintén hatékonyan bevethetőek dugulás kapcsán, akár többször is megismételheti a műveletet, ezzel növelve az eredményességet.

Hívja a XIX. kerületi duguláselhárító szakemberünket:
Amennyiben többszöri próbálkozás, vegyi anyagok és a pumpálás sem járnak sikerrel, célszerű olyan profi csapathoz fordulnia, akik gyorsan és garanciálisan hárítják el a problémát. Szakembereink munkájuk során rendkívül fontosnak tartják, hogy ne csak bontás nélkül oldják meg a helyzetet, de tegyék ezt úgy, hogy közben minimális szennyeződés keletkezzen.

Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre számíthat az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával. Válaszaival sokat segíthet abban, hogy már a helyszínre érkezés előtt legyen elképzelésünk a probléma jellegéről. Lehetőség szerint segítse munkánkat, és mi hatékonysággal, garanciális eredményekkel, és megbízható, teljes körű duguláselhárítással igyekszünk eleget tenni igényeinek.

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000