Duguláselhárítás XVIII. kerület FIX áron azonnal.

XVIII. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Almáskert
 • Bélatelep
 • Belsőmajor
 • Bókaytelep
 • Erdőskert
 • Erzsébettelep
 • Ferihegy
 • Ganzkertváros
 • Ganztelep
A főváros XVIII. kerületének 22 lakónegyedében összesen körülbelül 100 000 ember él, elsősorban Pestszentlőrinc területén. Budapest peremkerületén több lakótelep, valamint családi házak sorakoznak, de az ipari célt szolgáló ingatlanok is megtalálhatóak itt. A sportolás, a művészetek és kultúra iránt érdeklődők ugyanúgy megtalálják számításukat a kerületben, mint azok, akik a múzeumok, vagy éppen a tánc iránt éreznek vonzódást. A társasházak és lakóparkok folyamatosan létesülnek a területen, de az önkormányzat célja az is, hogy EU szabványoknak megfelelő létesítmények épüljenek fel itt. Tény, hogy ingatlan típustól függetlenül előfordulhatnak dugulások, és a szennyvíz rendszerrel kapcsolatos problémák, melyeket, ha nem tud házilag orvosolni, javasoljuk, forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Hogyan hárítható el a dugulás, és annak minden kellemetlensége falbontás elkerülésével?

Sokan tartanak attól, hogy a lakásban létrejött dugulást csak bontás révén tudja majd a szakember megszüntetni. Kétségtelen, hogy bizonyos esetekben szükség lehet erre, de ez elsősorban csőtörés alkalmával válik aktuálissá. Még a makacs dugulásokkal szemben is felvehető a küzdelem a spirálos készülékkel, melyet cső méretétől függetlenül használhatnak a szakemberek. S hogy miként történik a dugulás helyének pontos meghatározása? A kamerás cső-, és csatornavizsgálat erre a célra kiválóan alkalmas, ugyanis a száloptikás berendezés bármilyen átmérőjű csőbe bejuttatható, s felfedezhetőek a dugulást kiváltó tényezők, sőt, a cső rejtett hibáira is fény derülhet.

Éppen ez utóbbi miatt javasoljuk abban az esetben is az eljárást, ha szeretné az ingatlanához tartozó csövek állapotát ellenőriztetni, ezzel megelőzve az esetleges problémákat.

Házi módszerekkel szeretné a dugulást megszüntetni?

A természetes hatóanyagok és a pénztárcakímélő megoldások kedvelői számára jó hír, hogy dugulás kapcsán nem szükséges rögtön az üzletbe rohanni, és a méregdrága vegyszerek mellett dönteni. A háztartásban is megtalálhatóak olyan anyagok, melyek eredményesen használhatóak akkor, ha a víz nehezen folyik le. Keverjen ecetet szódabikarbónával, vagy sóval, és hagyja hatni a lassan habzó elegyet! A bórax és a trisó is remekül alkalmazhatóak, de ha nincs otthon szódabikarbóna, helyettesítheti például sóval. A pumpálás mechanikájánál fogva is segíthet a dugulást megszüntetni, a szifon szétszerelésével, és alapos megtisztításával pedig szintén tehet annak érdekében, hogy a piszkos víz ne folyjon visszafelé.

Kérje duguláselhárítónk segítségét a XVII. kerületben:

Házilagos módszerek, vagy vegyi anyagok többszöri használata ellenére is fennáll a probléma? Ha a helyzet nem javul, válassza szakembereink segítségét! Teljes körű duguláselhárítás szolgáltatással állunk a XVIII. kerületben élők rendelkezésére, legyen szó akár a lakáson belül, vagy a kertben tapasztalt dugulásról! Helyszínre érkezésünk előtt hasznos lehet számunkra, ha meg tudja mondani, hogy milyen típusú, méretű, anyagú cső érintett. Emellett a dugulás helyéről, és arról is megkérdezzük majd, hogy mióta tapasztalja a kellemetlenséget.

Természetes, hogy olyan szakember mellett szeretné letenni voksát, aki hosszú távú eredményeket produkál, éppen ezért garanciát vállalunk az általunk elvégzett duguláselhárításra. Bontás nélkül, gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a makacs dugulásokat is, és tesszük ezt úgy, hogy nem marad utána szennyeződés otthonában. Speciális fertőtlenítéssel szolgáljuk otthona higiéniáját, és a keletkező kellemetlen szagokat is megszüntetjük a munka végeztével. Hívja telefonszámunkat, és gyorsan a helyszínre sietünk!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!