Duguláselhárítás XVII. kerület FIX áron azonnal.

XVII. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Akadémiaújtelep
 • Madárdomb
 • Rákoscsaba
 • Rákoscsaba-Újtelep
 • Rákoshegy
 • Rákoskeresztúr
 • Rákoskert
 • Rákosliget
 • Régiakadémiatelep
A főváros legnagyobb területével a XVII. kerület büszkélkedhet, mely folyamatosan fejlődik, és egyre többen választják lakóhelyükként a főként kertvárosias jellegű, Rákosmente névre hallgató régiót. A majdnem 56 négyzetkilométeres területen jelenleg 80 000 főnél is többen laknak, és hála az egyre jobban fejlődő lakóparkoknak mind többen választják ezt a kerületet a kellemes környezet, és a jól kiépült infrastruktúra miatt. A régi családi házak felszámolására a 80-as évek végéig sor került, így mára egészen új városképpel várja az építkezni, lakást vásárolni kívánókat az egyébként kilenc településrészből álló XVII. kerület. Bár az ingatlanok újépítésűnek mondhatóak, ez még korántsem jelenti azt, hogy ne kellene olyan hétköznapi problémákkal szembesülniük a lakóknak, mint például a dugulások.

Hogyan szüntetik meg a dugulást a szakembereink fal bontás nélkül?

A feladat nem lehetetlen, és mivel az esetek nagy többségében nem csőtörésről van szó, akár egy órán belül újra átjárható lesz a lefolyó, ha cégünk mellett teszi le voksát. Amit elsőként bevetünk a cél érdekében, az a kamerás cső-, és csatornavizsgálat. A száloptikás készülék bármilyen átmérőjű cső esetében alkalmazható, és arra is kiválóan alkalmas, hogy egyszerűen csak egy állapotfelmérést végeztessen segítségével az ingatlanjához tartozó csövekről.

Miután akár rögzített felvételt készítünk a rendszerben jelen levő dugulásról, valamint annak akár rejtett hibáiról, elemezzük azt, és a probléma pontos helyét megismerve célirányosan végezzük el a spirálos berendezéssel a duguláselhárítást. Nincs szükség bontásra, plusz kiadásokra, a keletkező szennyeződést és kellemetlen bűzt pedig utólag eltávolítjuk, megszüntetjük, hogy otthona újra kényelmét szolgálja.

Milyen házilagos módszerek ismertek, melyek bevethetőek a dugulás ellen?

A mechanikai tisztítás az esetek egy részében eredményre vezet, így a pumpa, valamint a szifon szétszerelése, és kimosása jó választásnak bizonyulnak. Ez utóbbihoz azonban csak akkor nyúljon hozzá, ha képes lesz ugyanúgy vissza is szerelni az alkatrészeket. Az üzletek polcain sorakozó vegyi anyagok szintén célhoz vezethetnek, viszont tény, hogy közülük némelyik igen sokba kerül.

Amennyiben olcsó, mégis hatékony megoldásra vágyik, javasoljuk azokat a házilagos módszereket, melyekhez nincs szükség speciális összetevőkre, és akár a konyhaszekrényben is megtalálhatóak a hatóanyagok.

Válassza az ecetet szódabikarbónával keverve, vagy öntse ez utóbbit forró vízbe, s az elegyet a lefolyóba! Ha trisó, bórax van otthon, ezek is kitűnő választásnak bizonyulnak, de legyen szó bármelyikről is, utólagosan öblítse át a csövet forró vízze

Hívja XVII. kerületi szakemberünket

Nem járt sikerrel a vegyi anyagokkal, és a házilagos módszerek sem váltak be? Ha többszöri próbálkozása ellenére sem folyik le a víz, érdemes hozzáértő szakember mellett döntenie, aki a megfelelő felszerelések birtokában gyorsan és hatékonyan szünteti meg a sok bosszúságot okozó dugulást.

Idő-, és türelem hiányában is remek döntésnek bizonyulnak szakembereink, akik a XVII. kerületben gyorsan házhoz mennek, hogy mihamarabb pontot tehessenek a dugulás okozta helyzet végére. Telefonos kapcsolatfelvételünk alkalmával kérjük, ossza meg velünk, hol tapasztalta a dugulást, és mióta észleli a jeleket.

További hasznos információ lehet számunkra bármi, ami a cső anyagára, típusára, méretére jellemző. Válassza a garanciális, megbízható, hosszú távú eredményeket biztosító duguláselhárítást a XVII. kerületben is!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! A megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!