Duguláselhárítás XVI. kerület FIX áron azonnal.

XVI. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Árpádföld
 • Cinkota
 • Mátyásföld
 • Rákosszentmihály
 • Sashalom
A XVI. kerület a főváros egyik peremkerülete, ahol turisztikai nevezetességek kevésbé, hatalmas lakótelepek azonban annál inkább megtalálhatóak. A közel 34 négyzetkilométeren elterülő kerület városrészei többek között Árpádföld, Sashalom, vagy például Mátyásföld ,s összességében 68 000 főre tehető a kerület lakossága. Mivel az épületek nagy része nem mostani építésű, így a vezetékek, csatornák is felújításra szorulnának néhol. Ez elsősorban abban mutatkozik meg, hogy az elzsírosodásból adódóan a megszokottnál talán gyakoribbak a dugulások. Amennyiben szakmai segítségre lenne szüksége a XVI. kerületben, hívja bizalommal kollegáinkat!

Hogyan hárítják el a dugulást szakembereink falbontás nélkül?

Ha felmerült a probléma, nyilvánvaló, hogy szeretné minél olcsóbban megúszni a helyreállítást. A csőtörés esetében mindenképpen számolnia kell azzal, hogy plusz kiadások adódnak majd, hiszen a csőcsere természetes velejárója az, hogy csempézésre, járólapozásra, esetleg festésre lesz szükség. Mielőtt azonban azt hinné, hogy biztosan ez a probléma, kérje szakembereink segítségét! A tapasztalat azt mutatja, hogy a legritkább esetben kell cserélni a csövet, és akár több napig tartó munkát folytatni.

Ennél jóval gyakoribb az az eset, amikor az elővigyázatlan lefolyóhasználatból eredő dugulásról van szó. A házilagos módszerek sikertelensége esetén kérje cégünk közreműködését, és szakembereink a kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével bontás nélkül látnak bele a csövek belsejébe, fedezik fel azok kisebb-nagyobb hibáit, hogy aztán a spirálos módszerrel megszüntessék a dugulást. Cső átmérőtől függetlenül meg tudjuk oldani a helyzetet, ráadásul gondoskodunk a keletkező szennyeződések, kellemetlen szagok eltüntetéséről is.

Tudni szeretné milyen házi praktikákat vethet be a dugulás ellen?

Mint sok más háztartásban előforduló fennakadáskor, dugulás esetében is vannak bizonyos anyagok, amelyekkel Tárnok a helyzet végére járhatunk. Ezek előnye kedvező áruk mellett az is, hogy nem ártalmasak a bőrre, nem okoznak kellemetlen szagot, ráadásul környezetkímélő módszerként állnak rendelkezésre. Ecet mindig akad otthon, s szódabikarbónával elegyítve, s a lefolyóba öntve hamarosan átjárható lesz a cső. Helyettesítheti a szódabikarbónát sóval, vagy használhatja a bóraxot, trisót is, melyek már szintén bizonyítottak a háztartás egyéb területein. Öblítse át a rendszert forró vízzel, s ne csak duguláselhárításkor tegye ezt meg, hanem akkor is, ha megelőzésről van szó. A dugulások a cső elzsírosodásával indulnak el, ennek veheti elejét a rendszeres karbantartással.

Duguláselhárítóinkat hívja és már ott is van a XVI. kerületben

Nem szeretne kárt okozni a csövekben, és laikusként áll az efféle házilagos módszerek előtt? Távol áll Öntől még egy szifon szétszerelése is, és inkább bízná a feladatot olyan szakemberekre, akik nagy gyakorlattal tevékenykednek a területen? Hívjon minket elérhetőségünkön, és válassza a garanciális duguláselhárítás előnyeit! A már korábbiakban említett kamerás cső-, és csatornavizsgálat állapotfelmérés alkalmával is jó szolgálatot tesz, de a dugulás megszüntetése után, ellenőrzés gyanánt is alkalmazzuk, ezzel biztosítva azt, hogy valóban hosszú távú eredményeket produkáltunk munkánkkal. Mielőtt a helyszínre sietünk, az egyeztetés során néhány kérdést felteszünk majd, ezzel is meggyorsítva a duguláselhárítás folyamatát, hogy lehetőség szerint minél kevesebb ideig zavarjuk meg otthona nyugalmát.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!