Duguláselhárítás 14. kerület

XIV. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

XIV. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Alsórákos
 2. Herminamező
 3. Istvánmező
 4. Kiszugló
 5. Nagyzugló
 6. Rákosfalva
 7. Törökőr
 8. Városliget
XIV. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl Zugló Budapest harmadik legnépesebb régiójaként ad otthont körülbelül 123 ezer főnek. Ellenben a főváros sok más területével, a XIV. kerületben igen sok zöldövezet található, közülük kétségtelenül a legnépszerűbb a Városliget. Turisztikai nevezetességei mellett gyógyfürdők, egyházi intézmények, strandok, könyvtárak és felsőoktatási intézmények is szép számmal megtalálhatóak a kerületben. A területen egyébként sok a lakótelep, melyek közül nem mind a legújabb építésű, s ez természetesen rányomja bélyegét a vízvezetékek és a csőrendszerek állapotára is. Az előforduló dugulások kapcsán forduljon bizalommal cégünkhöz, melynek szakemberei nagy gyakorlattal végzik el a rájuk bízott munkát!


Hogyan oldjuk meg mi a duguláselhárítást bontás nélkül?

A háztartásban előforduló problémák alkalmával legtöbben igyekszünk olcsó és gyors megoldást találni a helyzetre. Nincs ez másként a konyhában, a fürdőszobában, vagy a toalettben előforduló dugulások alkalmával sem. Mivel legtöbbször a mosogatószerek, mosószerek túlzott használata, a haj-, és szőrszálak, a zsiradék, valamint az ételmaradékok okolhatóak a dugulásért, így megoldható a probléma anélkül, hogy csőcserére, és a vele együtt járó bontásra lenne szükség. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már régóta áll a szakemberek rendelkezésére, s nem csak dugulások kapcsán használható a száloptikás készülék kiválóan, hanem akkor is, ha a csövek rejtett hibáinak megismeréséről van szó. Ha nem boldogul a házilagos módszerekkel, és szívesen bízná a feladatot profikra, akkor hívja bátran cégünket! A már említett berendezéssel, valamint spirálos módszerrel távolítjuk el a dugulást – legyen szó otthona bármely helyiségéről is!


Hogyan teheti újra átjárhatóvá a lefolyókat házilagos módszerekkel, alapanyagokkal?

Ecet, szódabikarbóna, só, bórax, trisó és forró víz – ezek azok a hatóanyagok, melyeket a megfelelő mennyiségben kombinálva Tárnok elháríthatja a dugulást. Természetesen csőtörés, vagy makacs helyzetek alkalmával nem biztos, hogy eredményre vezetnek ezek, de egy-két próbálkozást mindenképpen megérnek. Az ecet a háztartásban már több területen bizonyított, hasonlóan a trisóhoz, amely a mosógép tisztántartásakor is jó választásnak bizonyul. A szódabikarbónát vegyítheti ecettel, vagy simán forró vízzel, és néhány alkalommal a lefolyóba öntve a keveréket, remélhetőleg mihamarabb megszűnik a probléma. A boltokban kapható méregdrága vegyi anyagok helyett lehet, hogy kedvezőbben kijön, ha olyan termékeket választ, melyek általában mindig vannak otthon, praktikusak és főként hatékonyak duguláselhárítás kapcsán is.

Hívja a XIV. Duguláselhárítónkat
Előfordulhat, hogy olyan makacs problémával áll szemben, amikor hiába a pumpálás, a vegyszerek, és egyéb módszerek, csak nem jön a várt eredmény. Ilyenkor cégünk kitűnő választásnak bizonyul, ugyanis szakembereink már jelentős tapasztalattal rendelkeznek mind a lakáson belül, mind a kertben előforduló dugulások kapcsán. A kellemetlenség bizony a lakás falain kívül is bosszantó tud lenni. Nem egyszer tapasztaltuk már, hogy a gyökérbenövés indukálta csőtörés a toalettben visszafolyó szennyvizet, ezzel nem kevés bosszúságot és fertőzésveszélyt okozott. Hívja szakembereinket a nap bármely szakában, ossza meg velük, hogy hol, milyen jellegű dugulást tapasztalt, s ha vannak információi a cső méretéről, anyagáról, ezt is jó néven veszik. Gyors, garanciális, és hatékony segítség, megbízhatóság, teljes körű takarítás és szagtalanítás, korrekt árak – ezt kínálja cégünk duguláselhárítás terén.

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000