Duguláselhárítás XIV. kerület FIX áron azonnal.

XIV. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Alsórákos
 • Herminamező
 • Istvánmező
 • Kiszugló
 • Nagyzugló
 • Rákosfalva
 • Törökőr
 • Városliget
Zugló Budapest harmadik legnépesebb régiójaként ad otthont körülbelül 123 ezer főnek. Ellenben a főváros sok más területével, a XIV. kerületben igen sok zöldövezet található, közülük kétségtelenül a legnépszerűbb a Városliget. Turisztikai nevezetességei mellett gyógyfürdők, egyházi intézmények, strandok, könyvtárak és felsőoktatási intézmények is szép számmal megtalálhatóak a kerületben. A területen egyébként sok a lakótelep, melyek közül nem mind a legújabb építésű, s ez természetesen rányomja bélyegét a vízvezetékek és a csőrendszerek állapotára is. Az előforduló dugulások kapcsán forduljon bizalommal cégünkhöz, melynek szakemberei nagy gyakorlattal végzik el a rájuk bízott munkát!

Hogyan oldjuk meg mi a duguláselhárítást bontás nélkül?

A háztartásban előforduló problémák alkalmával legtöbben igyekszünk olcsó és gyors megoldást találni a helyzetre. Nincs ez másként a konyhában, a fürdőszobában, vagy a toalettben előforduló dugulások alkalmával sem. Mivel legtöbbször a mosogatószerek, mosószerek túlzott használata, a haj-, és szőrszálak, a zsiradék, valamint az ételmaradékok okolhatóak a dugulásért, így megoldható a probléma anélkül, hogy csőcserére, és a vele együtt járó bontásra lenne szükség. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már régóta áll a szakemberek rendelkezésére, s nem csak dugulások kapcsán használható a száloptikás készülék kiválóan, hanem akkor is, ha a csövek rejtett hibáinak megismeréséről van szó. Ha nem boldogul a házilagos módszerekkel, és szívesen bízná a feladatot profikra, akkor hívja bátran cégünket! A már említett berendezéssel, valamint spirálos módszerrel távolítjuk el a dugulást – legyen szó otthona bármely helyiségéről is!

Hogyan teheti újra átjárhatóvá a lefolyókat házilagos módszerekkel, alapanyagokkal?

Ecet, szódabikarbóna, só, bórax, trisó és forró víz – ezek azok a hatóanyagok, melyeket a megfelelő mennyiségben kombinálva Tárnok elháríthatja a dugulást. Természetesen csőtörés, vagy makacs helyzetek alkalmával nem biztos, hogy eredményre vezetnek ezek, de egy-két próbálkozást mindenképpen megérnek. Az ecet a háztartásban már több területen bizonyított, hasonlóan a trisóhoz, amely a mosógép tisztántartásakor is jó választásnak bizonyul. A szódabikarbónát vegyítheti ecettel, vagy simán forró vízzel, és néhány alkalommal a lefolyóba öntve a keveréket, remélhetőleg mihamarabb megszűnik a probléma. A boltokban kapható méregdrága vegyi anyagok helyett lehet, hogy kedvezőbben kijön, ha olyan termékeket választ, melyek általában mindig vannak otthon, praktikusak és főként hatékonyak duguláselhárítás kapcsán is.

Hívja a XIV. Duguláselhárítónkat

Előfordulhat, hogy olyan makacs problémával áll szemben, amikor hiába a pumpálás, a vegyszerek, és egyéb módszerek, csak nem jön a várt eredmény. Ilyenkor cégünk kitűnő választásnak bizonyul, ugyanis szakembereink már jelentős tapasztalattal rendelkeznek mind a lakáson belül, mind a kertben előforduló dugulások kapcsán. A kellemetlenség bizony a lakás falain kívül is bosszantó tud lenni. Nem egyszer tapasztaltuk már, hogy a gyökérbenövés indukálta csőtörés a toalettben visszafolyó szennyvizet, ezzel nem kevés bosszúságot és fertőzésveszélyt okozott. Hívja szakembereinket a nap bármely szakában, ossza meg velük, hogy hol, milyen jellegű dugulást tapasztalt, s ha vannak információi a cső méretéről, anyagáról, ezt is jó néven veszik. Gyors, garanciális, és hatékony segítség, megbízhatóság, teljes körű takarítás és szagtalanítás, korrekt árak – ezt kínálja cégünk duguláselhárítás terén.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!