Duguláselhárítás XIII. kerület FIX áron azonnal.

XIII. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Angyalföld
 • Margitsziget
 • Népsziget
 • Újlipótváros
 • Vizafogó
A XIII. kerület a főváros rohamosan fejlődő területe, ahol vállalkozások szintúgy szívesen letelepednek, mint irodák és intézmények. Nem csak gazdaságilag tölt be vezető szerepet Budapest életében a kerület, de a lakásépítkezések terén is előkelő helyet foglal el. A 13,44 négyzetkilométeren 110 ezer lakos él, s a terület kedveltsége az ott megtalálható multinacionális cégeknek, kereskedelmi egységeknek és nagyvállalatoknak is köszönhető. Arculatát tekintve folyamatos a megújulás, és a társasházak mellett modern lakóparkok, és design-os irodaházak is szép számmal helyet kaptak a kerületben. Bár az ingatlanok kialakítása és korszerűsége nem indokolja, de a rendszer sajátosságaiból adódóan természetesen itt is előfordulhatnak dugulások. Cégünk, és tapasztalt szakembereink ekkor nyújtanak kifogástalan szolgáltatást.

Hogyan hárítható el a dugulás falbontás nélkül?

Nyilvánvaló, hogy senki nem szereti otthonában a felfordulást, és a lakásfelújítás alkalmával tapasztalt kellemetlenség éppen elegendőnek bizonyul. De mi a helyzet akkor, ha eldugult a lefolyó, és semmilyen vegyi anyag, házilagos módszer, vagy pumpálás nem vezetett eredményre? Számolnia kell azzal, hogy újra csempézés, járólap fektetés várnak Önre? Mielőtt már maga előtt látná a szétbontott fürdőszobát, toalettet, fontos tudnia, hogy szakembereink korszerű technológia alkalmazásával szállnak szembe a dugulásokkal.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat során a száloptikás készülék segítségével ismerik meg a cső hibáit, rejtett gyengeségeit, és a dugulás jellegéről is pontos információkhoz jutnak, így a későbbiekben alkalmazott spirálos módszer garantáltan eredményre vezet. Bontás nélküli, profi duguláselhárításhoz hívja szakembereinket!

Tanácsok az otthoni dugulás elhárításhoz

Nem kell szerelőnek lennie ahhoz, hogy akár a háztartásban megtalálható alapanyagokkal, vagy némi szerelgetéssel elhárítsa a dugulást. Ha a pumpálás nem vezetett eredményre, és a szifon tisztítását tűzte ki célként, jegyezze meg pontosan, hogy melyik alkatrész hol helyezkedett el, hogy a kitakarítás után is össze tudja szerelni azt. Természetesen bevetheti a cél érdekében a garantált eredményeket ígérő, ám sokszor igen borsos áron kapható vegyszereket, de ha olcsóbb alapanyagokat használna, akkor érdemes körülnéznie a konyhában. Az ecetet ne csak vízkőoldáskor válassza, hanem duguláselhárítás kapcsán is! Párosítsa szódabikarbónával, vagy sóval, sütőporral! A mosógép tisztán tartása során már bizonyított trisó, vagy a penész eltávolítása kapcsán eredményesen használható bórax bevethető dugulás tapasztalásakor is. Válassza bármelyik alapanyagot is, a rendszer forró vizes átöblítése minden alkalommal fontos.

Hívja a XIII. kerületi duguláselhárítót

Ha nincs ideje, türelme ezekkel a módszerekkel kísérleteznie, akkor javasoljuk, hívjon minket már a dugulás első jeleinek tapasztalásakor, így még időben elejét vehetjük a komolyabb problémáknak. Számos dugulás típussal találkoztak már szakembereink mind a lakáson belül, mind a kertben, mégis minden alkalommal hasznos segítségnek bizonyul, ha elöljáróban meg tudják mondani a tulajdonosok, hogy milyen anyagú, típusú, átmérőjű cső érintett. A kapcsolatfelvétel során az is érdekli majd profijainkat, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, s mióta áll fenn a kellemetlen helyzet. A XIII. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nagy gyakorlattal, jelentős tapasztalattal, korszerű felszerelésekkel, és teljes körű duguláselhárítási szolgáltatással állunk az ingatlantulajdonosok rendelkezésére!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!