Duguláselhárítás Budapest XII. kerület FIX áron azonnal.

XII. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Budakeszierdő
 • Csillebérc
 • Farkasrét
 • Farkasvölgy
 • Istenhegy
 • Jánoshegy
 • Kissvábhegy
 • Krisztinaváros
 • Kútvölgy
 • Magasút
 • Mártonhegy
 • Németvölgy
 • Orbánhegy
 • Sashegy
 • Svábhegy
 • Széchenyihegy
 • Virányos
 • Zugliget
A már réz-, és ókorban is lakott területen ma Budapest előkelő házai, villái kapnak helyet, de diplomáciai képviseletek színvonalas ingatlanjai is megtalálhatóak a Hegyvidék régiójában. A páratlan természeti értékek mellett számos turisztikai látnivaló, sportolási lehetőség, és idegenforgalmi nevezetesség is várja a XII. kerületben a látogatókat. A fővárosra nyíló remek kilátás, a magas ingatlanárak és a valóban hatalmas birtokok miatt Hegyvidéken a tehetős lakosok rendelkeznek lakással. A kerület előkelő jellege azonban nem garancia arra nézve, hogy ne fordulnának elő a házakban dugulások. A csövek elzsírosodása természetes folyamatként tudható be, és megelőzés, valamint odafigyelés hiányában akár komoly dugulásokkal is lehet számolni még ezeknek az ingatlanoknak az esetében is.

Duguláselhárítás falbontás és a vele járó kellemetlenségek nélkül

Ha már bekövetkezett a baj, és nem segítenek sem a házilagos módszerek, sem a méregdrága vegyi anyagok, akkor a következő lépés általában a szakember tárcsázása. Sokan tartanak attól, hogy a helyzet csak falbontással, az értékes járólapok és csempék megbontásával oldható meg. Mielőtt azonban tovább kísérletezgetne a már korábban sem eredményes módszerekkel, hasznos tudnia, hogy szakembereink ma már olyan korszerű technológiát alkalmaznak, melyhez nem szükséges semmiféle bontás. Bár kétségtelen, hogy amennyiben csőtörésről van szó, nem úszhatja meg ezt, de tapasztalataink azt mutatják, hogy főleg a XII. kerület ingatlanjai azok, ahol éppen a minőségi kivitelezés, és a felújított rendszerek miatt csőtöréssel a legritkább esetben kell számolni.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat után spirálos módszerrel tesszük újra átjárhatóvá a lefolyót, és gondoskodunk arról is, hogy a munka során keletkezett koszt és kellemetlen bűzt maximálisan eltüntessük.

Tanácsok otthoni duguláselhárításhoz

Mivel elsőként nem biztos, hogy érdemes a szakembert tárcsázni, így szeretnénk abban segítségére lenni, hogy milyen módszereket javasolunk házilagos duguláselhárításra. A pumpa mechanikai hatása mellett válogathat az üzletek széles vegyi anyag kínálatában. Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a környezetvédelemnek, és a természetes módszerek alkalmazásának. Ezekről akkor sem kell lemondania, ha dugulást tapasztal otthonában. Az ecet és a szódabikarbóna felveszi a versenyt hatékonyságban a legdrágább vegyszerekkel is. Sót, vagy sütőport is használhat szódabikarbóna helyett, de a penész eltávolításában már bizonyított trisó is alkalmas lehet arra, hogy a lefolyói átjárhatóvá váljanak.

Hívja a XII. kerületi duguláselhárítót

Ha nincs ideje, türelme ezekkel a módszerekkel kísérleteznie, akkor javasoljuk, hívjon minket már a dugulás első jeleinek tapasztalásakor, így még időben elejét vehetjük a komolyabb problémáknak. Számos dugulás típussal találkoztak már szakembereink mind a lakáson belül, mind a kertben, mégis minden alkalommal hasznos segítségnek bizonyul, ha elöljáróban meg tudják mondani a tulajdonosok, hogy milyen anyagú, típusú, átmérőjű cső érintett. A kapcsolatfelvétel során az is érdekli majd profijainkat, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, s mióta áll fenn a kellemetlen helyzet. A XII. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nagy gyakorlattal, jelentős tapasztalattal, korszerű felszerelésekkel, és teljes körű duguláselhárítási szolgáltatással állunk az ingatlantulajdonosok rendelkezésére!

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!