Duguláselhárítás 12. kerület

XII. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

XII. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Budakeszierdő
 2. Csillebérc
 3. Farkasrét
 4. Farkasvölgy
 5. Istenhegy
 6. Jánoshegy
 7. Kissvábhegy
 8. Krisztinaváros
 9. Kútvölgy
 10. Magasút
 11. Mártonhegy
 12. Németvölgy
 13. Orbánhegy
 14. Sashegy
 15. Svábhegy
 16. Széchenyihegy
 17. Virányos
 18. Zugliget
XII. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A már réz-, és ókorban is lakott területen ma Budapest előkelő házai, villái kapnak helyet, de diplomáciai képviseletek színvonalas ingatlanjai is megtalálhatóak a Hegyvidék régiójában. A páratlan természeti értékek mellett számos turisztikai látnivaló, sportolási lehetőség, és idegenforgalmi nevezetesség is várja a XII. kerületben a látogatókat. A fővárosra nyíló remek kilátás, a magas ingatlanárak és a valóban hatalmas birtokok miatt Hegyvidéken a tehetős lakosok rendelkeznek lakással. A kerület előkelő jellege azonban nem garancia arra nézve, hogy ne fordulnának elő a házakban dugulások. A csövek elzsírosodása természetes folyamatként tudható be, és megelőzés, valamint odafigyelés hiányában akár komoly dugulásokkal is lehet számolni még ezeknek az ingatlanoknak az esetében is.


Duguláselhárítás falbontás és a vele járó kellemetlenségek nélkül

Ha már bekövetkezett a baj, és nem segítenek sem a házilagos módszerek, sem a méregdrága vegyi anyagok, akkor a következő lépés általában a szakember tárcsázása. Sokan tartanak attól, hogy a helyzet csak falbontással, az értékes járólapok és csempék megbontásával oldható meg. Mielőtt azonban tovább kísérletezgetne a már korábban sem eredményes módszerekkel, hasznos tudnia, hogy szakembereink ma már olyan korszerű technológiát alkalmaznak, melyhez nem szükséges semmiféle bontás. Bár kétségtelen, hogy amennyiben csőtörésről van szó, nem úszhatja meg ezt, de tapasztalataink azt mutatják, hogy főleg a XII. kerület ingatlanjai azok, ahol éppen a minőségi kivitelezés, és a felújított rendszerek miatt csőtöréssel a legritkább esetben kell számolni.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat után spirálos módszerrel tesszük újra átjárhatóvá a lefolyót, és gondoskodunk arról is, hogy a munka során keletkezett koszt és kellemetlen bűzt maximálisan eltüntessük.


Tanácsok otthoni duguláselhárításhoz

Mivel elsőként nem biztos, hogy érdemes a szakembert tárcsázni, így szeretnénk abban segítségére lenni, hogy milyen módszereket javasolunk házilagos duguláselhárításra. A pumpa mechanikai hatása mellett válogathat az üzletek széles vegyi anyag kínálatában. Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a környezetvédelemnek, és a természetes módszerek alkalmazásának. Ezekről akkor sem kell lemondania, ha dugulást tapasztal otthonában. Az ecet és a szódabikarbóna felveszi a versenyt hatékonyságban a legdrágább vegyszerekkel is. Sót, vagy sütőport is használhat szódabikarbóna helyett, de a penész eltávolításában már bizonyított trisó is alkalmas lehet arra, hogy a lefolyói átjárhatóvá váljanak.

Hívja a XII. kerületi duguláselhárítót
Ha nincs ideje, türelme ezekkel a módszerekkel kísérleteznie, akkor javasoljuk, hívjon minket már a dugulás első jeleinek tapasztalásakor, így még időben elejét vehetjük a komolyabb problémáknak. Számos dugulás típussal találkoztak már szakembereink mind a lakáson belül, mind a kertben, mégis minden alkalommal hasznos segítségnek bizonyul, ha elöljáróban meg tudják mondani a tulajdonosok, hogy milyen anyagú, típusú, átmérőjű cső érintett. A kapcsolatfelvétel során az is érdekli majd profijainkat, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, s mióta áll fenn a kellemetlen helyzet. A XII. kerületben dugulást tapasztalva forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nagy gyakorlattal, jelentős tapasztalattal, korszerű felszerelésekkel, és teljes körű duguláselhárítási szolgáltatással állunk az ingatlantulajdonosok rendelkezésére!

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000