Duguláselhárítás 11. kerület

XI. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

XI. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Albertfalva
 2. Dobogó
 3. Gazdagrét
 4. Gellérthegy
 5. Hosszúrét
 6. Kamaraerdő
 7. Kelenföld
 8. Kelenvölgy
 9. Kőérberek
 10. Lágymányos
 11. Madárhegy
 12. Őrmező
 13. Péterhegy
 14. Sasad
 15. Sashegy
 16. Tabán
XI. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A 2005 óta hivatalosan is Újbuda névre keresztelt XI.kerület népessége rohamosan növekedett az idők során, mára pedig elérte a 145 000 főnél több lélekszámot. A közel negyven négyzetkilométeres fővárosi kerületben alacsony a munkanélküliség, a lehetőségek széles tárháza várja a munkát vállalni, kikapcsolódni vágyókat. A fejlett infrastruktúra, számos újépítésű lakópark, s a viszonylagos anyagi jólét többek között annak is betudható Újbudán, hogy a legtöbben közép-, és felsőfokú végzettséggel rendelkeznek a munkavállalók közül. A XI. kerület oktatási, képzési központként is jelen van a főváros életében, de természetesen a változatos szórakozási lehetőségek sem hiányozhatnak a kínálatból. Mindezek ellenére a tapasztalat azt mutatja, hogy a dugulás nem kíméli az itteni ingatlanokat sem, és legyen szó akár lakóparkokról, akár a kertes házakról, a csövek sajnos itt is kitettek az elzsírosodás, és a dugulás veszélyének.


Hogyan szüntetik meg a dugulást a duguláselhárító falbontás nélkül?

Természetesen vannak olyan helyzetek, ahol elengedhetetlen a bontás, hiszen csőcsere szükségessé válásakor csak így oldható meg a helyzet. Miként azonban szakembereink tapasztalják, a legtöbbször olyan dugulásról van szó, melyet a spirálos módszerrel gyorsan meg lehet szüntetni. S hogy miként tesszük ezt anélkül, hogy akár a járólapot, akár a csempét meg kellene bontanunk?

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már számtalanszor bizonyította hatékonyságát, s a száloptikás módszert nem csak akkor javasolt bevetni, ha már eldugult a rendszer, hanem akkor is, ha szeretne tisztában lenni az ingatlanához tartozó csövek állapotával. A bármilyen átmérőjű csőhöz használható készülék a dugulások pontos helye mellett a rendszer rejtett hibáira is felhívja a figyelmet. Forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik tisztán, és hosszú távú eredményeket garantálva végzik el a rájuk bízott duguláselhárítást!

Milyen házilagos módszerek ismertek a dugulások megszüntetésére?

Nyilvánvaló, hogy elsőként általában nem a szakembert hívjuk, ha nehezen csordogál le a víz a mosogatóból, hanem inkább a pumpához nyúlunk, bevetjük a jobbnál-jobbnak bélyegzett duguláselhárító vegyi anyagokat. Közülük sokról már bebizonyosodott, hogy az utólagos „tűzoltás” helyett célszerűbb megelőzésre használni őket. De milyen lehetőségei vannak akkor, ha nem szeretne súlyos ezreket a célra költeni, és a környezetkímélő megoldások híve? A minden háztartásban megtalálható ecetet szódabikarbónával, sóval, vagy sütőporral keverve újra átjárhatóvá tehető a lefolyó. A bórax és a trisó is bizonyította már hatékonyságát, ám amiről egyetlen alkalommal sem feledkezhet meg, az a rendszer forró vizes átöblítése. Ezt egyébként is javasoljuk, hiszen a csövek elzsírosodása aktívan hozzájárul a dugulások kialakulásához. Előzze meg azt házilagos módszerekkel!

Keresse a XI. kerületi duguláselhárítónkat
Amennyiben makacs dugulásról van szó, érdemes szakemberhez fordulnia, hiszen akár komoly probléma is állhat a háttérben. Ha indokolatlanul magas vízköltségeket tapasztal, esetleg kezdenek átnedvesedni a falak, azonnal hívja cégünket, ugyanis nagy valószínűséggel csőtörés okolható ez esetben, ekkor pedig valóban minden perc számít. Jól tudjuk, hogy a gyors és hatékony duguláselhárítás gyakran tényleg nem várathat magára. Hogy felkészülten érkezzünk a helyszínre, hasznos információ lehet számunkra az érintett cső átmérője, típusa, anyaga. Ha ezekkel az információkkal nem tud szolgálni, akkor is szeretnénk megkérdezni az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, mióta áll az fenn, valamint milyen anyagokat próbált már bevetni az elhárítás céljából. Garanciális munkavégzéssel állunk rendelkezésre, hogy a lefolyók újra átjárhatóak legyenek otthonában, s ez hosszú távon szolgálja kényelmét.

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000