Duguláselhárítás XI. kerület FIX áron azonnal.

XI. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Albertfalva
 • Dobogó
 • Gazdagrét
 • Gellérthegy
 • Hosszúrét
 • Kamaraerdő
 • Kelenföld
 • Kelenvölgy
 • Kőérberek
 • Lágymányos
 • Madárhegy
 • Őrmező
 • Péterhegy
 • Sasad
 • Sashegy
 • Tabán
A 2005 óta hivatalosan is Újbuda névre keresztelt XI.kerület népessége rohamosan növekedett az idők során, mára pedig elérte a 145 000 főnél több lélekszámot. A közel negyven négyzetkilométeres fővárosi kerületben alacsony a munkanélküliség, a lehetőségek széles tárháza várja a munkát vállalni, kikapcsolódni vágyókat. A fejlett infrastruktúra, számos újépítésű lakópark, s a viszonylagos anyagi jólét többek között annak is betudható Újbudán, hogy a legtöbben közép-, és felsőfokú végzettséggel rendelkeznek a munkavállalók közül. A XI. kerület oktatási, képzési központként is jelen van a főváros életében, de természetesen a változatos szórakozási lehetőségek sem hiányozhatnak a kínálatból. Mindezek ellenére a tapasztalat azt mutatja, hogy a dugulás nem kíméli az itteni ingatlanokat sem, és legyen szó akár lakóparkokról, akár a kertes házakról, a csövek sajnos itt is kitettek az elzsírosodás, és a dugulás veszélyének.

Hogyan szüntetik meg a dugulást a duguláselhárító falbontás nélkül?

Természetesen vannak olyan helyzetek, ahol elengedhetetlen a bontás, hiszen csőcsere szükségessé válásakor csak így oldható meg a helyzet. Miként azonban szakembereink tapasztalják, a legtöbbször olyan dugulásról van szó, melyet a spirálos módszerrel gyorsan meg lehet szüntetni. S hogy miként tesszük ezt anélkül, hogy akár a járólapot, akár a csempét meg kellene bontanunk?

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat már számtalanszor bizonyította hatékonyságát, s a száloptikás módszert nem csak akkor javasolt bevetni, ha már eldugult a rendszer, hanem akkor is, ha szeretne tisztában lenni az ingatlanához tartozó csövek állapotával. A bármilyen átmérőjű csőhöz használható készülék a dugulások pontos helye mellett a rendszer rejtett hibáira is felhívja a figyelmet. Forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik tisztán, és hosszú távú eredményeket garantálva végzik el a rájuk bízott duguláselhárítást!

Milyen házilagos módszerek ismertek a dugulások megszüntetésére?

Nyilvánvaló, hogy elsőként általában nem a szakembert hívjuk, ha nehezen csordogál le a víz a mosogatóból, hanem inkább a pumpához nyúlunk, bevetjük a jobbnál-jobbnak bélyegzett duguláselhárító vegyi anyagokat. Közülük sokról már bebizonyosodott, hogy az utólagos „tűzoltás” helyett célszerűbb megelőzésre használni őket. De milyen lehetőségei vannak akkor, ha nem szeretne súlyos ezreket a célra költeni, és a környezetkímélő megoldások híve? A minden háztartásban megtalálható ecetet szódabikarbónával, sóval, vagy sütőporral keverve újra átjárhatóvá tehető a lefolyó. A bórax és a trisó is bizonyította már hatékonyságát, ám amiről egyetlen alkalommal sem feledkezhet meg, az a rendszer forró vizes átöblítése. Ezt egyébként is javasoljuk, hiszen a csövek elzsírosodása aktívan hozzájárul a dugulások kialakulásához. Előzze meg azt házilagos módszerekkel!

Keresse a XI. kerületi duguláselhárítónkat

Amennyiben makacs dugulásról van szó, érdemes szakemberhez fordulnia, hiszen akár komoly probléma is állhat a háttérben. Ha indokolatlanul magas vízköltségeket tapasztal, esetleg kezdenek átnedvesedni a falak, azonnal hívja cégünket, ugyanis nagy valószínűséggel csőtörés okolható ez esetben, ekkor pedig valóban minden perc számít. Jól tudjuk, hogy a gyors és hatékony duguláselhárítás gyakran tényleg nem várathat magára. Hogy felkészülten érkezzünk a helyszínre, hasznos információ lehet számunkra az érintett cső átmérője, típusa, anyaga. Ha ezekkel az információkkal nem tud szolgálni, akkor is szeretnénk megkérdezni az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával, hogy melyik helyiségben tapasztalta a dugulást, mióta áll az fenn, valamint milyen anyagokat próbált már bevetni az elhárítás céljából. Garanciális munkavégzéssel állunk rendelkezésre, hogy a lefolyók újra átjárhatóak legyenek otthonában, s ez hosszú távon szolgálja kényelmét.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!