Duguláselhárítás X. kerület FIX áron azonnal.

X. kerületi duguláselhárítás a következő részeken végezzük:

Területek:

 • Felsőrákos
 • Gyárdűlő
 • Keresztúridűlő
 • Kőbánya-Kertváros
 • Kúttó
 • Laposdűlő
 • Ligettelek
 • Népliget
 • Óhegy
 • Téglagyárdűlő
 • Újhegy
A főváros X. kerülete nem csak arról híres, hogy területén épült egykoron Magyarország első lóvontatású vasútja, hanem söréről, és a Richter Gedeon gyógyszergyárról is. Mivel elsősorban mindig is munkások lakta városrészről volt szó Kőbánya esetében, így ez meglátszik az ott megtalálható ingatlan típusokon is. Az 1900-as évek elején épült bádogvárosokat a 70-es, 80-as években államilag építtetett lakótelepek váltották fel, hogy megoldják a lakás-kérdést. Kivitelezésük és összhatásuk sajnos máig rányomja bélyegét a X. kerületre, ahol elöregedett vezetékek és csatornák tartoznak a lakóingatlanokhoz.

Ez nyilvánvalóan megmutatkozik az előforduló dugulások, csőtörések gyakoriságán is, de a kerület kevésbé komfortos kertes házainak esetében is tapasztalhatóak a lefolyó rendszerrel kapcsolatos problémák.

Hogyan valósíthatjuk meg a duguláselhárítás falbontás?

Nem lehetetlen az imént említett, hiszen amennyiben nem csőtörésről van szó, szakembereink speciális felszereléssel szállnak szembe még a legmakacsabb dugulásokkal is, hogy a csövek újra átjárhatóak legyenek. Ahhoz azonban, hogy a dugulás jellegének és helyének megfelelően végezzék munkájukat, szükséges tisztában lenniük azzal, hol is a probléma. Ebben a kamerás cső-, és csatornavizsgálat nyújtotta előnyöket használják ki.

Maga az eljárás egy száloptikás készüléket takar, melynek fejét a cső ármérőjéhez mérten lehet cserélni, hogy aztán akár rögzített felvétel formájában fény derüljön a cső rejtett hibáira, a dugulás helyére és komolyságára. A módszer utólagos ellenőrzés, sőt, állapotfelmérés során is hasznos segítőtársnak bizonyul. A napjainkban alkalmazott spirális módszerrel pedig eltüntethetőek a bosszúságot okozó lerakódások.

Mit tehet akkor, ha házilag hárítaná el a dugulást?

Sokan legtöbbször a különféle garantált megoldást jelentő vegyi anyagokhoz fordulnak, melyek azonban igen borsos áron szerezhetőek be, és nagyon kell vigyázni velük, hiszen a bőrre irritáló, veszélyes hatással lehetnek. Vannak azonban olyan házilagos módszerek, melyek környezet-, és pénztárcakímélően távolítják el a csövekben lerakódott anyagokat, ugyanakkor nem kell attól tartani, hogy bőrre kerülve problémákat, irritációt okozhatnak. Ilyen a már sokat bizonyított ecet. Nem csak akkor érdemes otthon tartania néhány üveggel, ha vízkőoldásra, vagy tisztításra használná, hanem a dugulásokra felkészülten is. Keverje szódabikarbónával, vagy ha az éppen elfogyott, akkor sóval, sütőporral, majd miután hatott az elegy, öblítse át a rendszert forró vízzel! Ez utóbbi arra is alkalmas, hogy megelőzésként időnként a lefolyóba öntse, ezzel leoldva a csövek faláról a zsiradékot. Vannak, akik bóraxot, trisót használnak, azt azonban ne felejtse el, hogy az utólagos öblítés ezek esetében is fontos.

Hívja most a X. kerületi duguláselhárítót

Megelégelte a kiadott ezreket, a sikertelen duguláselhárítási kísérleteket? A problémát a X. kerületben tapasztalva hívja szakembereinket, és mi nagy gyakorlattal állunk mindazok rendelkezésére, akik számára fontos a gyors, hatékony és hosszú távon is eredményes munkavégzés. A telefonos egyeztetés alkalmával kérjük, ossza meg velünk, hol tapasztalta a dugulást, és mióta áll az fenn. Hasznos információ lehet számunkra az érintett cső típusa, anyaga, mérete. Ha van erről tudomása, sokat segíthetne vele. Ne tartson attól, hogy koszt hagyunk magunk után a lakásban, hiszen gondoskodunk a fertőtlenítésről, és a keletkezett kellemetlen szagok eltávolításáról is.

Duguláselhárítás kapcsán is válassza olyan csapat munkáját, mely már számtalanszor bizonyította szakértelmét és hozzáértését! Az elvégzett munkára garanciát vállalva segítségére leszünk a kertben tapasztalt dugulások, vagy éppen állapotfelmérő kamerás cső-, és csatornavizsgálat kapcsán is! Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Többek között a következő kérdésekre várnánk választ Öntől, ha felkeres minket:

 1. Mikor észlelte a dugulás első jeleit?
 2. Próbálkozott már házilagos megoldásokkal, különféle vegyi anyagokkal?
 3. Melyik helyiségben nem folyik le a víz?
 4. Tudja esetleg, hogy milyen anyagú és típusú csőről van szó az érintett területen?
 5. Milyen ingatlan típussal rendelkezik?
 6. Válassza a szakértelem és a hatékonyság vonzó párosítását duguláselhárítás alkalmával is!