Duguláselhárítás 10. kerület

X. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:

X. kerületi duguláselhárítást a következő részeken végezzük:
 1. Felsőrákos
 2. Gyárdűlő
 3. Keresztúridűlő
 4. Kőbánya-Kertváros
 5. Kúttó
 6. Laposdűlő
 7. Ligettelek
 8. Népliget
 9. Óhegy
 10. Téglagyárdűlő
 11. Újhegy
X. kerületben szolgáltatásaink:
 1. wc duguláselhárítás
 2. lefolyó duguláselhárítás
 3. piszoár duguláselhárítás
 4. zuhanytálca duguláselhárítás
 5. vízvezeték szerelés
 6. lefolyó tisztás
 7. műszeres csőtörés bemérés
 8. lefolyó fertőtlenítés
 9. kamerás cső és csatornavizsgálat
 10. kültéri duguláselhárítás

Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

1 órán belűl A főváros X. kerülete nem csak arról híres, hogy területén épült egykoron Magyarország első lóvontatású vasútja, hanem söréről, és a Richter Gedeon gyógyszergyárról is. Mivel elsősorban mindig is munkások lakta városrészről volt szó Kőbánya esetében, így ez meglátszik az ott megtalálható ingatlan típusokon is. Az 1900-as évek elején épült bádogvárosokat a 70-es, 80-as években államilag építtetett lakótelepek váltották fel, hogy megoldják a lakás-kérdést. Kivitelezésük és összhatásuk sajnos máig rányomja bélyegét a X. kerületre, ahol elöregedett vezetékek és csatornák tartoznak a lakóingatlanokhoz.

Ez nyilvánvalóan megmutatkozik az előforduló dugulások, csőtörések gyakoriságán is, de a kerület kevésbé komfortos kertes házainak esetében is tapasztalhatóak a lefolyó rendszerrel kapcsolatos problémák.


Hogyan valósíthatjuk meg a duguláselhárítás falbontás?

Nem lehetetlen az imént említett, hiszen amennyiben nem csőtörésről van szó, szakembereink speciális felszereléssel szállnak szembe még a legmakacsabb dugulásokkal is, hogy a csövek újra átjárhatóak legyenek. Ahhoz azonban, hogy a dugulás jellegének és helyének megfelelően végezzék munkájukat, szükséges tisztában lenniük azzal, hol is a probléma. Ebben a kamerás cső-, és csatornavizsgálat nyújtotta előnyöket használják ki.

Maga az eljárás egy száloptikás készüléket takar, melynek fejét a cső ármérőjéhez mérten lehet cserélni, hogy aztán akár rögzített felvétel formájában fény derüljön a cső rejtett hibáira, a dugulás helyére és komolyságára. A módszer utólagos ellenőrzés, sőt, állapotfelmérés során is hasznos segítőtársnak bizonyul. A napjainkban alkalmazott spirális módszerrel pedig eltüntethetőek a bosszúságot okozó lerakódások.

Mit tehet akkor, ha házilag hárítaná el a dugulást?

Sokan legtöbbször a különféle garantált megoldást jelentő vegyi anyagokhoz fordulnak, melyek azonban igen borsos áron szerezhetőek be, és nagyon kell vigyázni velük, hiszen a bőrre irritáló, veszélyes hatással lehetnek. Vannak azonban olyan házilagos módszerek, melyek környezet-, és pénztárcakímélően távolítják el a csövekben lerakódott anyagokat, ugyanakkor nem kell attól tartani, hogy bőrre kerülve problémákat, irritációt okozhatnak. Ilyen a már sokat bizonyított ecet. Nem csak akkor érdemes otthon tartania néhány üveggel, ha vízkőoldásra, vagy tisztításra használná, hanem a dugulásokra felkészülten is. Keverje szódabikarbónával, vagy ha az éppen elfogyott, akkor sóval, sütőporral, majd miután hatott az elegy, öblítse át a rendszert forró vízzel! Ez utóbbi arra is alkalmas, hogy megelőzésként időnként a lefolyóba öntse, ezzel leoldva a csövek faláról a zsiradékot. Vannak, akik bóraxot, trisót használnak, azt azonban ne felejtse el, hogy az utólagos öblítés ezek esetében is fontos.

Hívja most a X. kerületi duguláselhárítót
Megelégelte a kiadott ezreket, a sikertelen duguláselhárítási kísérleteket? A problémát a X. kerületben tapasztalva hívja szakembereinket, és mi nagy gyakorlattal állunk mindazok rendelkezésére, akik számára fontos a gyors, hatékony és hosszú távon is eredményes munkavégzés. A telefonos egyeztetés alkalmával kérjük, ossza meg velünk, hol tapasztalta a dugulást, és mióta áll az fenn. Hasznos információ lehet számunkra az érintett cső típusa, anyaga, mérete. Ha van erről tudomása, sokat segíthetne vele. Ne tartson attól, hogy koszt hagyunk magunk után a lakásban, hiszen gondoskodunk a fertőtlenítésről, és a keletkezett kellemetlen szagok eltávolításáról is.

A telefonos egyeztetés során néhány dologra kíváncsiak leszünk, válaszaival sokat segíthet szakembereinknek:
 1. Milyen ingatlanról van szó?
 2. Melyik helyiségben vette észre, hogy gond van a lefolyóval?
 3. Tudja esetleg, hogy mekkora és milyen típusú cső található meg az érintett területen?
 4. Használt már valamilyen vegyi anyagot az elhárításra? Miként reagált a rendszer?
Visszahívás kérésA megbízhatóság és a tiszta munkavégzés legalább olyan fontos a területen, mint a hosszú távú eredmények és a maximális hozzáértés. Mindezeket kínálják szakembereink az Ön számára! Dugulás kapcsán hívjon minket, s mi nem csak az elhárításról gondoskodunk, de a munka során keletkezett kellemetlen szagot és koszt is eltávolítjuk magunk után, hogy otthona újra a béke szigete lehessen, melynek vízvezeték rendszere is kifogástalanul működik!

Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000