A csőgörény használata - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

A csőgörény használata

A csőgörény használata

Ha duguláselhárításra kerül sor, annak senki sem örül, azonban a Szerviz gyorsan letudhatjuk ezt a kellemetlenséget. Igaz ez akkor is, ha nem sikerül a helyzetet otthoni praktikák bevetésével megoldani. Ezek a praktikák elég sokfélék lehetnek, lehet használni például lefolyótisztító szereket, trisót, vécépumpát és magasnyomású vízsugarat is. Ha azonban mindez hatástalan, a duguláselhárítás a Szerviz akár azonnal elérhető.

Hogyan alkalmazzák a csőgörényt?

A csőgörény is bevethető, ha minden kötél szakad, ez tulajdonképpen egy spirálisan feltekert drót. Ez a drót egy igencsak hajlékony cső, amiben egy acélhuzal mozgatható. A spirálnak a csőbe vezetett vége villaszerű, a másik végén pedig egy hajtókar kapott helyet, amivel irányítani tudjuk a csőgörényt. A Szerviz végzett duguláselhárítások során is gyakran alkalmazzuk a csőgörényt. Ez az eszköz persze házilag is bevethető, de ha nem jár sikerrel, hívjon minket! A duguláselhárítás csőgörénnyel, a Szerviz is lehetséges, szakértői segítséggel! A csőgörény használata igen egyszerű, azonban nem árt, ha óvatosan bánunk vele, mert ha túl nagy erőt fejtünk ki, miközben használjuk, megrongálhatjuk magát a csövet, vagy bele is törhetjük a csőgörényt a lefolyóba.

A csőgörény használata során az eszköz villás végét be kell vezetni a lefolyócsőbe és lassan tolni előre, miközben a hajtókart folyamatosan tekerjük. A csőgörény villás részének az a funkciója, hogy erre akad fel a dugulást okozó szennyeződés. Ha házilag nem sikerül megoldani a gondot a csőgörénnyel sem, hívjon minket bátran! Már Budapest Szerviz is éjjel-nappal elérhető a duguláselhárítás, gyorsan és hatékonyan segítünk!

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha bármiben tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Üzenet: