Csatorna duguláselhárítás korrekt áron - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

Csatorna duguláselhárítás


Létezik külső és belső csatornatisztítás, a külsőt azt a házon kívül kell megoldani egy úgynevezett woma berendezéssel ami az autóba van beépítve. Ez a berendezés tiszta vízzel és gőzzel dolgozik azért hogy a talajt ne károsítsa A külső csatorna dugulását okozhatják a fák gyökerei, lerakódott szerves hulladékok, törmelékek és egyéb szennyeződések. A törmeléket amit maga után hagy már kézzel kell kiszedni a csatornából. A woma-s autóval a közlekedés a forgalomtól függően jó mert mondhatni csak 1 autóról beszélünk. A természetet sajnos megállítani nem lehet ezért a fának a gyökerei újra és újra be fogják nőni a csatornarendszert amit csak úgy lehet elkerülni ha megtisztítanánk a területet de fák nélkül nehéz lenne az élet. A belső csatornatisztítást már nem lehet woma-val elvégezni mert óriási károkat tudna okozni a rendszerben.

Kültéri duguláselhárítás éjjel nappal:

Ha az elővigyázatosság ellenére is azt tapasztalja, hogy dugulás alakult ki csöveiben, keressen minket! Lehetőség szerint falbontás nélkül, rövid idő alatt megoldjuk a problémáját, és teszünk róla, hogy az hosszú ideig ne térhessen vissza!

Élete során szinte mindenki szembesül legalább egyszer a kádak, mosdók, mosogatók lefolyóinak dugulásával. A különböző csövek különböző okok miatt dugulhatnak el, de nem is feltétlenül a kiváltó ok a lényeg, hanem az, hogy a lehető leggyorsabban megszabaduljunk tőle, ugyanis súlyos gondunk is lehet belőle, még akkor is, ha enyhén indul. Ennek ellenére nem árt megtudni, hogy a dugulás mitől jött létre, mert ha ezzel tisztában vagyunk, sokat tehetünk a dugulás megelőzéséért azzal, hogy igyekszünk elkerülni a kiváltó okokat. Érdemes erre figyelni, mert számos esetben a megelőzés sokkal egyszerűbb, mint maga a duguláselhárítás.

A mosogatók esetében legtöbbször a zsír és az ételmaradékok felelősek a dugulás kialakulásáért. Megelőzni úgy tudjuk, hogy ügyelünk rá, hogy minél kevesebb jusson ezekből a csövekbe, vagyis keveset hagyjunk a tányéron, mikor a mosogatóba kerülnek. A kád esetében a legtöbb problémát a lefolyóba szorult hajszálak okozzák, ennek azonban igen egyszerű a megoldása: egy egyszerű műanyag szűrőt kell tenni a lefolyó bejáratára. Ez megakadályozza, hogy a hajszálak a lefolyóba jussanak, és eldugaszolják azt. Vécé esetén főleg a beejtett tárgyak okoznak gondot, igyekezzünk elkerülni az ilyen helyzeteket.

Lakásfelújítás során lefolyóba került építési anyagok:

Adott egy gyönyörűen felújított családi ház, de mit sem ér ha a folyamatos dugulások miatt bosszankodunk. Kertes családi házakhoz sűrűn járunk ki főcsődugulás miatt, az első kérdés amit felteszünk, hogy volt e mostanában felújítás vagy elképzelhető e, hogy idegen anyag került a rendszerbe. A legtöbb iparos miután jól végezte napi feladatát elmossa a szerszámokat és a malteres, csemperagasztós vagy éppen a gipszes vödröt és a vödör tartalmát egy mozdulattal kiüríti a wc-be, amivel nem feltétlenül lenne baj ha előtte a megmaradt anyagot egy zsákba dobná így védve a tulajt az esetleges gondoktól. Így volt ez a jelen esetben is. Egy családi házhoz rövid időn belül 3-szor is hívtak minket dugulási problémák miatt. A 3. esetnél már nem sikerült a dugulást spirállal elhárítani így nagy nyomású mosókocsit vagyis WOMA-t kellett használnunk. A főcsőben olyan mértékig le volt rakódva az építési anyag, hogy csak hosszas munka árán sikerült a rendszert kitakarítani. Egy kis nem odafigyelés, egy kis hanyagság és kész a baj!

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet:Adatkezelési szabályzat:
Az "Üzenet elküldése" gomb lenyomásával: Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen űrlapon megadott adataimat a Provi Domus kft. (székhely: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) megismerje, tárolja és kezelje a számomra nyújtott tájékoztatásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR) rendelkezéseit. Tovább: Részletes adatkezelési szabályzat