Adatvédelmi tájékoztató | duguláselhárítás fix áron azonnal. Adatvédelmi tájékoztatófix áron azonnal.
Blog fejléc logo

Adatvédelmi tájékoztató!

Adatvédelmi tájékoztató

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a dugulaselharitas-fix-aron.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

1. Adatkezelő

Az adatok kezelője a WOMA EUROPE TEAM KFT..

Székhely / postázási cím: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.; Cég-nyilvántartási szám: 01-09-325275
Elérhetőség: info@dugulaselharitas-fix-aron.hu , vagy a weboldalon keresztül
Adószám: 14769782113

2. A kezelt adatok és érintettek köre

1: A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül.

2: A megrendelő lap kitöltésével (ami Önkéntes egyénileg elbírálható, hogy használni akarja e a látogató vagy sem) a személyes adatokat csupán hasznos információként tároljuk és 3. félnek nem adjuk ki. Ennek célja a munkafelvétel megkönnyítése és után követése. A befejezett ügyvitel után az adatokat a törvényben előírt módon tároljuk. Utólag semmilyen célra nem használjuk fel csupán beazonosításra szolgál. Pl: a kapcsolatfelvétel után fél évvel ha újra felkeres minket akkor már meglesznek az adatai így könnyebb lesz az ügymenet. Ellenkező esetben (ha nem keres fel minket akkor) semmilyen módon nem használjuk fel.

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

3. Az adatkezelés célja

A személyes adatok kezelésének célja

  1. a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;
  2. felhasználói elégedettség tesztelése és mérése;
  3. a megrendelő adatainak könyebb kezelése, beazonosítása (opcionális), Lásd: A kezelt adatok és érintettek köre 2. pont;

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

4. Az adatvédelmi tájékoztató által meghatározott adatkezelési időtartam

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az briaklaszlo@gmail.com e-mail címen, WOMA EUROPE TEAM KFT. ügyvezetőnek címezve lehet bejelenteni.

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.:

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. Az adatkezelési szabályzat jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a briaklaszlo@gmail.com e-mail címen WOMA EUROPE TEAM KFT. ügyvezetőtől ezen Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a briaklaszlo@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.

7. A weboldalt üzemeltető partner és technológia

A dugulaselharitas-fix-aron.hu weboldal a
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14
Cégjegyzékszám: 01-09-909968, szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

Az adatok fizikai tárolásának helyszíne: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.

8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy WOMA EUROPE TEAM KFT. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény


Süti (cookie) részletes bemutatása:


1. Feltétlenül szükséges cookie-k

Az ilyen cookie-k nélkülözhetetlenek weboldalunk megfelelő működéséhez. Ezen cookie-k elfogadása nélkül nem tudjuk garantálni weboldalunk elvártaknak megfelelő működését, sem pedig azt, hogy minden, Ön által keresett információhoz hozzá fog jutni.

Ezek a cookie-k nem gyűjtenek be személyes adatokat Önről vagy olyan adatokat, amelyek marketing célokra használhatók fel.

Feltétlenül szükséges cookie-k például a Teljesítmény cookie-k, amelyek információt gyűjtenek arról, hogy weboldalunk megfelelően működik-e, működésében tapasztalhatóak-e hibák, az esetleges hibák jelzésével segítségünkre vannak weboldalunk tökéletesítéséhez, illetve jelzik számunkra, hogy melyek a weboldal legnépszerűbb részei.

2. Funkcionális cookie-k

Ezek a cookie-k biztosítják weboldalunknak az Ön igényeire szabott következetes megjelenését, és megjegyzik az Ön által választott beállításokat (például: szín, betűméret, elrendezés).

3. Célzott cookie-k

A célzott cookie-k biztosítják azt, hogy a weblapunkon megjelenő hirdetések igazodjanak az Ön érdeklődési köréhez. Weboldalunkon elsősorban a UPC által nyújtott szolgáltatásokhoz kapcsolódó hirdetések találhatók és az Ön számára kedvezőbb ajánlatok elérésének megkönnyítését szolgálják.

4. Harmadik fél által biztosított cookie-k

Időről-időre előfordulhat, hogy weboldalunkon megjelenik, olyan harmadik fél – például egy közösségi oldal - által biztosított cookie, amely lehetővé teszi az adott tartalom megosztását vagy kedvelését, és amivel olyan információkat küld a harmadik fél számára, amiket az később arra használhat fel, hogy más weboldalakon is hirdetéseket jelenítsen meg Önnek.

Milyen cookie-kat használok?

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az Ön böngészője milyen cookie-kat használ, kérjük, látogasson el az Ön böngészőjének megfelelő, alábbi weboldalak egyikére:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/bongeszesi-elozmenyek-sutik-es-tarolt-adatok-torle
Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hu_HU&locale=en_US
Windows: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Amennyiben mobil készüléket használ, az alábbi oldalakon tájékozódhat:
Android: https://support.google.com/chrome/answer/2392709?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=hu
Opera: http://help.opera.com/Windows/9.63/hu/cookies.html
iOS: https://support.apple.com/hu-hu/HT201265
Windows Mobile: https://privacy.microsoft.com/hu-hu/privacystatement



Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24



Ha bármiben tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet: