eldugúlt wck

Azért, hogy otthonába a WC ne duguljon el Ön is sok mindent tehet, például megelőzheti a dugulásokat. A WC-be soha ne dobjon bele olyan dolgokat, amelyek nem odavalóak. Ilyen lehet például a higiénés kendő, tampon, egészségügyi betétek, pelenka, arcpamacsok, és ha lehet, a macska almot se itt ürítsük.

Mindig időben gondoskodjon a vízkő lerakódások megszüntetéséről, hiszen ezek akár több centiméter vastagon lerakódhatnak, amelyek a későbbiekben dugulásokat is okozhatnak.

Félévente egyszer érdemes sósavat önteni a WC-be, amely azonnal segít az addig felgyűlt lerakódásokat megszüntetni. A kereskedelemben kapható illatósító kosarak szintén nagy veszélyt jelentenek a dugulások esetében, ezért nagyon óvatosan alkalmazza őket. Mindig alaposan rögzítse, nehogy a WC-be kerülve egy olyan dugulást idézzen elő, amelyet már csak a szakember képes megszüntetni. A WC eldugulásával kapcsolatosan az a legfontosabb, hogy tényleg csak azokat a dolgokat dobjuk bele amelyek odavalóak és rendszeresen végezzük el a takarítását.

WC dugulás elhárítás házilag:

WC dugulás elhárítás, Az egyik legkellemetlenebb dolog, hogy éppen a toalett dugult el. Pedig a konyha után a WC-ben és a fürdőszobában fordul elő a legtöbb dugulás. Kezdetben persze még némi gyógyírt jelent a kialakult helyzetre a lefolyótisztító vagy a WC-pumpa, ám van, amikor már ezek a bolti, „filléres” szerek mit sem segítenek. Van, hogy már csak egy profi, hozzáértő szakember tud segíteni Önnek!

A WC ún. „bűzzáró” részében szinte azonnal megragadnak a nagyobb ételmaradékok, szennyeződések, amiket a háziasszony a WC lefolyójába dob. Látja? Egy kis odafigyelés kellene, hogy nagyobb és a lefolyó számára káros dolgokat (ide tartozik például még a túlságosan sok WC papír is minimális vízöblítés mellett) sose a lefolyóba, hanem mindig a kukába dobjunk. Hiszen, ha erre a dologra jobban odafigyelnénk máris a dugulások felét pusztán az elővigyázatossággal megszüntethetnénk.

A WC dugulásával van azonban egy nagy baj: otthon ugyanis csak nehezen és egy kis szerencsével szüntethető meg. Ha már kialakult a baj, esetleg a WC pumpa fel-le történő mozgatásában bízhatunk, de van, hogy a pumpás megoldás sem hoz sok sikert. Ilyenkor kell tárcsáznia éjjel-nappal hívható telefonszámunkat, hogy a helyszínre érkezve modern és korszerű eszközeinkkel azonnal megoldhassuk a helyzetet! Az áraink kedvezőek, a munkánkat pedig igyekszünk kifogástalanul végezni. Mire vár? Ha dugulás van, és nem tud kihez fordulni segítségért, bízzon Ön is magas szintű szolgáltatásainkban