Duguláselhárítás Szentendrén és környékén

Budapesttől nem messze található Szentendre, az a hangulatos kisváros, ahol a legfontosabb megélhetési lehetőség a turizmusban van. A festői Dunakanyar lehetőséget ad a turizmus jó működésére, de akár a skanzen is nagy vonzerő lehet a turisták szemében. Szentendrén a lakosság nagy része vagy bent dolgozik Budapesten, vagy pedig a turizmusból próbál megélni. Hangulatos kis város, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, hisz alig több mint 26.000 fő a lakosság létszáma. Az épületek túlnyomó részben lakóházak vagy magánházak.

A városvezetés is próbál arra odafigyelni, hogy a város arculatát megőrizzék azáltal, hogy minél inkább olyan épületeket építsenek, melyek által fokozódik a város kellemes hangulata. Minden magánházban előfordul időnként, hogy olyan kellemetlenséggel kell szembenézni, mint a dugulás. Bármennyire is gondos legyen a háziasszony, az olyan apró dolgokkal, mint a szappan- vagy samponmaradványok nem lehet, mit kezdeni.

Ezek rendszeresen belekerülnek a lefolyókba, és a csövekre tapadnak. A konyhai lefolyó ellensége a tányérokról bekerülő zsír. Ezeket a kellemetlenségeket csak úgy lehet eltávolítani, ha időközönként házi praktikákat vetünk be. Nem csak a boltokban található tisztítószerek lehetnek hatékonyak, hanem az egyszerű, szinte minden konyhában megtalálható szerek is. Nem csak az áruk miatt jó ezeket bevetni, de sokkal inkább kíméljük is vele a környezetünket, hisz most már sokak számára fontos tényező ez is.

Először próbálja meg Ön elhárítani a dugulást

Van néhány olyan apró praktika, amit ha Ön kipróbál, a kisebb dugulásoktól könnyedén megszabadulhat. Az egyik ilyen, szinte csodaszernek számító por a szódabikarbóna. Nemcsak fehérítésre vagy tisztításra használható, de ha dugulás van a lakásunkban, akkor is elővehetjük. Az eldugult lefolyóba beleszórhatja szárazon is, de ha összekeveri ecettel, akkor még jobb lesz a hatása. Az ecet és a szódabikarbóna keveredéséből nagyon hatásos, habzó lefolyótisztítót kaphat. Hatóideje általában 20-30 perc. Ennyi idő alatt a legtöbb esetben már átjárhatóvá válik a lefolyó. Amennyiben úgy látja, hogy nem végzett alapos munkát a keverék, akkor érdemes még egyszer megismételni a műveletet.

Ha a szódabikarbóna nem fejt ki kellő hatást, akkor az ecetet sóval is összekeverhetjük. Akárcsak a szódabikarbóna, ez is hatásos lehet a kisebb dugulások esetében. Időt kell adni a szereknek, hogy hassanak, nem várható azonnali eredmény.

Egy jó pumpa nagy segítségére lehet, hisz a már feloldott dugulást segít elmozdítani, így sokkal könnyebben tud kiürülni. A szódabikarbóna valamint a só nemcsak a dugulások megszüntetésében lehet jó megoldás, de abban az esetben is, ha kellemetlen szagok terjengnek a lefolyó felől. Ha a házi praktikák már nem elegendőek, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki szakszerűen és gyorsan megszabadítja Önt a kellemetlen dugulástól.

Szentendrei duguláselhárító csapatunk BL Online Kft. az Ön hívását várja

Csapatunk nem csak Szentendrén, de környékén is vállal duguláselhárítást, így ha ilyen problémával küszködik, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Ha felhív minket, akkor telefonos kollégánk fel fog tenni Önnek néhány kérdést, hogy a legjobban felszerelt és a legjobban megfelelő csapat érkezzen Önhöz.

A kérdések között szerepelni fog többek között a pontos cím valamint az is, hogy a dugulás milyen típusú épületben található.

  • Nem csak az lényeges, hogy magánház vagy panel, hanem az is, hogy külső vagy belső dugulásról van szó.
  • Nem mindegy ugyanis, hogy egy külső kifolyó dugult el vagy esetleg a benti lefolyó. Kollégánkat érdekelni fogja az is, hogy az eldugult cső milyen anyagból készült, hisz a műanyag csövekhez használt tisztítószerek nem mindig használhatóak a fémcsövek esetében.
  • Sokat segítene kollégáinknak az is, ha meg tudná mondani, hogy a cső átmérője mekkora.
  • Nagyon fontos, hogy telefonos kollégánknak alaposan részletezze, hogy mi dugult el, hisz teljesen más eszközök kellenek egy kagylódugulásnál, más, ha a WC dugult el, de akkor is más megoldásokat vagy szerszámokat kell használnunk, ha a zuhanytálcából nem folyik le a víz.

Ha sejti, hogy mitől dugulhatott el a lefolyó, akkor kérjük, ezt mondja el kollégánknak. Rá fognak még kérdezni arra is, hogy mióta van dugulás, de arra is, hogy próbálta-e házi módszerekkel elhárítani a problémát. Ezekre a kérdésekre válaszolva sokban segítheti munkánkat.

Mi befolyásolja a dugulásálhárítás árát?

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy ne csak a minőség legyen kiváló, hanem áraink is alacsonyak legyenek. Vannak azonban olyan esetek, amikor az árak magasabbak, hisz a felhasznált anyagok, a gépi vagy kézi erő is hordozza magával az árakat. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, így amennyiben Ön nincs megelégedve a szolgáltatással, reklamációval fordulhat a csapat vezetőihez. Az árainkat mindig megpróbáljuk alacsonyan tartani, sőt, odafigyelünk arra is, hogy az Ön pénztárcájának legjobban megfelelő módszert válasszuk. Mivelhogy minden dugulás más, így előre nem tudunk fix árat mondani, a honlapunkon látható árak inkább csak tájékoztató jellegűek.

A végösszeg sok mindentől változik. Az ár változhat abban az esetben is, ha a cső PVC vagy épp fém, de az is változtat a végösszegen, ha falat kell bontani. Kollégáink minden esetben megpróbálják a problémát úgy elhárítani, hogy ne kelljen falat bontani, de vannak olyan esetek, amikor ez elkerülhetetlen. Fontos tudni, hogy minden duguláselhárítás jár bizonyos szaggal valamint kellemetlen piszokkal, de a csapatunk munkájuk végeztével eltakarít, sőt az érintett részen még fertőtlenít is, ezáltal is próbáljuk megkönnyíteni az Ön munkáját.

Forduljon hozzánk bizalommal, hisz tudjuk, hogy dugulás esetén a gyors közbeavatkozás a legnagyobb segítség.