Duguláselhárítás Budakeszin és környékén

A Nemzetközi Vadvédelmi Tanácsnak is otthont adó kis város egyre népszerűbb a főváros lakói körében. Budakeszi hangulatos utcácskáival, valamint gyönyörű családi házaival egyre több család számára jelent otthont. Mint minden városban, így itt is küszködnek a lakók a dugulással.

Családi ház esetében nem csak belső dugulással, hanem akár külső dugulással is számolni kell. Ilyen esetekben a növényzet gyökérzete is lehet felelős.

A belső dugulások megszüntetésére otthoni praktikákat is bevethetünk, ha nem szeretnénk sok pénzt költeni a boltban kapható szerekre.

A házi praktikák előnye nem csak az olcsóságban rejlik, de a felhasznált szerek szinte minden konyhában megtalálhatóak, így probléma esetén nem kell boltba rohanni.

1 órán belül ott vagyunk!
Hívjon MOST! 06-30-7333-666

Pontosan és tisztán, Falbontás nélkül
Nincs kiszállási díj, Nincs folyóméter díj, Nincs hétvégi felár

[easingsliderlite]

Duguláselhárítás házilag próbálja meg először ezt

A legismertebb üdítő, a kóla is segítségére lehet dugulás esetén. A kólával nem kell mást tennie, csak egyszerűen bele kell töltenie a lefolyóba. Általában harminc perc alatt hat is az üdítő, de ha esetleg nem elégedett a végeredménnyel, akkor érdemes még egyszer megismételnie a műveletet.

A lerakódásokat általában pumpa segítségével is el lehet mozdítani. Amennyiben nem elég hatásos a kóla, akkor a bórax is segíthet. A bóraxot szórja a lefolyóba, várjon egy fél órát, majd engedjen rá langyos vizet. A két megoldás közül az egyik biztosan hatásos lesz.

Ha visszatérő dugulással küszködik, akkor tanácsos egy hozzáértő csapatot hívni, hogy minél hamarabb megszabaduljon a dugulástól.
A dugulást nem sikerült a fenti módszerekkel megszüntetni?

Hívja a Dunakeszi duguláselhárítónkat!

Vállalkozásunk célja, hogy olyan minőségi, mégis olcsó szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, amivel mindenki elégedett. Annak érdekében, hogy mihamarabb segíteni tudjunk, a telefonos bejelentéskor fel kell Önnek tennünk néhány kérdést. A legfontosabb, hogy pontosan adja meg a címet, hisz ha nem jó helyre megyünk, azzal csak fölöslegesen telik az idő.

Számunkra fontos információ, hogy:

 • Milyen épületben van a dugulás?
 • Milyen alapanyaga van a csőnek?
 • Mekkora a vezeték átmérője?
 • Kültéri vagy beltéri vezeték dugult el? – A két művelethez más-más szerszámokra van szükségünk.
 • Mikor vette észre a dugulást?
 • Van-e tudomása arról, hogy mitől dugult el a vezeték?

Duguláselhárítás áraink Budakeszin

Bár a boltban kapható szerekkel is lehet kísérletezni, előfordulhat, hogy közel annyit költ el eredménytelenül, mint egy szakértő csoportra, akik biztos munkát végeznek, és garanciát vállalnak munkájukra. Ugyanakkor sokkal kifizetődőbb, ha egyszer fizet és érte tiszta lefolyókat kap, mintha rendszeresen kellene drága szereket vásárolnia.

Míg nem látjuk a problémát, nem áll módunkban fix árat mondani, hisz csak a helyszínen lehet eldönteni, hogy milyen munkálatokra van szükség.

A végösszeg módosulhat abban az esetben, ha falat kell bontanunk, de ezt lehetőségeinkhez mérten próbáljuk elkerülni. A teljes összeget módosíthatják még a felhasznált alapanyagok, vagy csere alkatrészek költségei is. Csapatunk gyorsan, pontosan, nagy szakmai tudással hárítja el a dugulásokat.

Aktuális áraink

 • Mosogató duguláselhárítás: 9.000,-Ft -tól
 • WC duguláselhárítás: 12.000,-Ft – tól
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása: 15.000,-Ft -tól
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás: 7.500,-Ft -tól
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása: 5.500,-Ft -tól
 • Kád duguláselhárítás: 7.500,-Ft – tól
 • Mosdó duguláselhárítás: 7.500,-Ft – tól
 • Pisoar duguláselhárítás: 7.500,-Ft – tól
 • Zuhanytálca duguláselhárítás: 7.500,-Ft – tól

Áraink tájékoztató jellegűek.
Pontos árat telefonos egyeztetést követően tudunk megállapítani!
Hívjon most, akár hétvégén is: 06-30-7333-666